Skip to the main content

Peugeot508 SW

Actieprijs vanaf
€ 43.925
Financieringsplan vanaf
€ 473 p/m
Uit voorraad leverbaar!
Direct rijden

Is dit jouw nieuwe 508 SW?

De Peugeot 508 SW van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Peugeot 508 SW leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Peugeot 508 SW die te koop is? Een nieuwe of een Peugeot 508 SW occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Peugeot aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Peugeot modellen! Zien we je snel in onze showrooms?

Ik ontvang graag een offerte
Is dit jouw nieuwe 508 SW?

De radicale stationwagen

De nieuwe Peugeot 508 SW is eigentijds, met een dynamisch karakter. Verwacht comfort, goede rijeigenschappen en karaktervol design. De dubbele verchroomde uitlaat is zéker een eye-catcher! De 508 SW -vijfdeurs stationwagon - is er met een bezine-, diesel- pf plug-in-hybridmotor.

Design
Innovatief karakter

De Peugeot 508 SW is ook visueel een klasse apart. De opvallende LED slagtanden, gecombineerd met die dubbele uitlaat en stoere lijnen maken hem elegant én stoer. Kom je kijken?

Plug-in-hybride
Inzicht

Met het HD-touchscreen van 10 inch programmeer je het opladen van de tractiebatterij en krijg je toegang tot rij-informatie van de Peugeot 508 hybrid!

Volop
Ruimte

De bagageruimte van de 508 SW is met 530 liter lekker ruim én praktisch dankzij de bagagerails en het bevestigingsnet.

Semi-autonoom
Drive Assist Plus Pack

Met deze optie rij je semi-autonoom in jouw Peugeot 508 SW. Met het Adaptive Cruise Control-systeem past de snelheid van de auto zich automatisch aan de voorligger aan.

Is dit jouw Peugeot 508 SW? Wij bekijken de meestgezochte onderwerpen over onze 508 SW en geven je hier meer informatie over!

Je zoekt misschien op tweedehands 508 SW modellen; wist je dat wij een ruime voorraad occasions bieden? Of overweeg je een nieuwe auto? Lees dan snel het volgende punt! - Bekijk onze 508 SW occasions
Een nieuwe auto, dat is nogal wat! Gelukkig hebben wij veel modellen in onze showrooms staan, waar je gerust naar mag komen kijken. Helemaal slim: maak een showroomafspraak, dan bereiden wij ons voor op jouw komst en nemen uitvoerig de tijd voor je! - Maak een showroomafspraak
Bij private lease betaal je elke maand een vast bedrag. Hierin zit onder meer jouw wegenbelasting en de APK. Naast private lease, bieden wij meer leasevormen aan. - Over leasen
Benieuwd welke prijscategorieeen er zijn voor de Peugeot 508? Bekijk onze voorraad nieuwe auto's, of laat je informeren in onze showroom! - Bekijk onze voorraad

Zelf je eigen Peugeot 508 SW samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Occasion van het jaar 2023


Peugeot 208 is de beste occasion van 2023!   Dat vieren we bij Wittebrug met een inruilbonus van maar liefst € 500 op onze Peugeot 208 modellen.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.  De berekening van uw leencapaciteit is indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uw uiteindelijke aanvraag zal op meer elementen beoordeeld worden en worden getoetst bij het BKR. Ook aan het gegeven advies kunnen geen rechten worden ontleend en uw individuele situatie kan verschillen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u verder te helpen indien gewenst. Peugeot Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.

Financieringsplan 508