Skip to the main content

Service & Onderhoud

Bij Wittebrug Peugeot is jouw auto in de beste handen. Heb je vragen over onderhoud? Laat het ons weten! Wij helpen je graag weer op weg!

APK keuring
Snel en voordelig geregeld

Is jouw auto toe aan een APK? De keuring is verplicht. Zo weet je zeker dat jouw auto veilig blijft. Je keurt jouw auto voor €39,95 In combinatie met onderhoud kost de APK € 19,95


Eurorepar
Altijd welkom!

Met of zonder afspraak: kom langs en we helpen je bij een defect lampje, lekke band, lege accu of het bijvullen van olie!


Wat is Private Lease?

Private lease is de nieuwe manier van auto bezit. Als consument rij je tegen een vast maandbedrag een auto, zonder dat je deze koopt. Dit geldt voor een variabele tijd, af te stemmen met de leasemaatschappij. Het maandbedrag is inclusief de meeste kosten die bij een auto komen kijken. Onderhoud zit dus al in jouw maandprijs! De enige extra kosten die je maakt zijn brandstof, de wasstraat en eventuele verkeersboetes. Na afloop van het contract lever je de auto weer in en kies je eventueel weer voor een nieuw contract met een bijbehorende nieuwe auto. Wittebrug Peugeot regelt het voor je!

Naar Peugeot Private Lease
Wat is Private Lease?

MyPeugeot Card

Let op. De Privilegepas wordt niet meer uitgegeven en is vervangen door de MyPeugeot Card.

Ga naar mijn Privilege Pas
MyPeugeot Card

Vestigingen

Er is geen vestiging gevonden

Er is geen vestiging gevonden

Geen resultaten

Plan route

Mail ons
088-7384480

'>
Plan route

Mail ons
088-7384480

'>

Accessoires voor mijn Peugeot