Skip to the main content

Peugeote-2008

Rijklaar vanaf
€ 39.270
Private lease vanaf*
€ 509 p.m
Actieradius tot
406 kilometer (WLTP)

Elektrisch rijden

Wittebrug is dé expert op het gebied van elektrisch rijden. Zoek je een Peugeot e-2008 SUV nieuw, wil je een e-2008 SUV leasen of ben je benieuwd naar elektrische Peugeots en onze laadoplossingen?
Maak een afspraak bij ons in een showroom of online. We vertellen je graag meer!

  • Bekijk de Peugeot e-2008 modellen in onze showrooms.
  • Je vindt bij ons auto’s die je kunt kopen, huren of (private) leasen.
  • Natuurlijk zorgen wij ook voor de juiste laadoplossing, zoals onze slimme Cube.
  • De koffie staat klaar!

Lees hier meer over ons elektrisch aanbod.

Elektrisch rijden
Wittebrug Peugeot

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Volgeladen genieten

De krachtige en gestroomlijnde Peugeot e-2008 SUV bied net dat beetje extra ruimte en de echte SUV-ervaring. Ervaar het zelf en laat de vonk overslaan.

Rijplezier
Sensationeel rijden

Ervaar 100% elektrisch autorijden! Soepel, schokvrij en minder trillingen. Trek direct op dankzij het onmiddelijk beschikbare koppel van de elektromotor. Zelf ervaren?

Technologie
Optimale veiligheid

Technologieën zoals Actieve Dodehoekbewaking, Active Safety Brake, Distance Alert, Grootlichtassistent en Snelheidslimietherkenning verhogen jouw veiligheid achter het stuur.

Design
Sportieve looks

De nieuwe compacte SUV Peugeot e-2008 onderscheidt zich door zijn grille in kleur van de carrosserie met een dichroïsche leeuw en een “e”-embleem. Kom 'm zelf bekijken!

Elektrisch
Opladen

Kunnen wij je helpen met het uitzoeken van de handigste laadoplossing? Wij bieden een handige, compacte Laadcube via onze partner E-Mobility.


Dit is jouw Peugeot e-2008

De nieuwe elektrische compacte SUV Peugeot-2008 is voorzien van een hoogspanningstractiebatterij met een grote capaciteit van 50 kWh die op ingenieuze wijze in het ontwerp is geïntegreerd, zodat de ruimte voor inzittenden en bagage volledig behouden is gebleven. Om de actieradius (341 km volgens de WLTP-cyclus van de nieuwe elektrische compacte SUV Peugeot e-2008 op peil te houden, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar om hem thuis of via een openbaar laadpunt op te laden. Het is ook mogelijk om een begintijdstip voor het opladen te programmeren via het scherm van het Connect-navigatiesysteem of via de MyPeugeot® App op uw smartphone. Zo kunt u ook op elk gewenst moment het laden starten en de laadtoestand bekijken.

Meer weten? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten!
Dit is jouw Peugeot e-2008

Zelf je eigen Peugeot e-2008 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Occasion van het jaar 2023


Peugeot 208 is de beste occasion van 2023!   Dat vieren we bij Wittebrug met een inruilbonus van maar liefst € 500 op onze Peugeot 208 modellen.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 72 maanden met een jaarkilometrage van 5.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.