Skip to the main content

Peugeot e-208

Actieprijs vanaf
€ 35.870
Private lease vanaf
€ 495 p/m
Uit voorraad leverbaar!
Direct rijden

Jouw Peugeot e-208!

De nieuwe Peugeot e-208 onderscheidt zich door details die de technologische vooruitgang onderstrepen: een subtiel “e”-monogram, de tweekleurige Peugeot-leeuw, de grille in kleur van de carrosserie, glanzend zwarte wielkastranden, 17 inch lichtmetalen velgen die bijdragen aan de aerodynamica, en in het interieur een geraffineerde bekleding in Alcantara en stof. Er is bovendien geen enkele concessie gedaan aan het comfort en de binnenruimte.

Meer weten? Bij Wittebrug Peugeot staan we klaar om je verder te helpen. Of bekijk alvast onze voorraad.

Neem contact met mij op Bekijk onze voorraad
Jouw Peugeot e-208!
Wittebrug Peugeot

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Elektrisch rijden

Peugeot e-208

Ervaren
Rijplezier

De Peugeot e-208 brengt nieuwe sensaties; 362 km actieradius, soepel rijden, een geruisloze motor en 0 gram CO2-uitstoot tijdens het rijden.

Elektromotor
Sensationeel rijden

Profiteer in het stille en comfortabele interieur optimaal van het 100 kW vermogen van de motor en het vanaf 0 km/u beschikbare koppel van 260 Nm. Even opladen? Kan, met onze Cube!


Geld besparen
0 gram CO2-uitstoot

Lagere kosten voor elekriciteit dan voor brandstof, 12% bijtelling voor de zakelijke rijder, geen aaschaf- en wegenbelasting, de eerste 6 jr geen onderhoudskosten!

Tractiebatterij
Efficiënt rijden

Met een garantie van 8 jaar of 160.000 km is de 50 kW-tractiebatterij in de Peugeot e-208 geintegreerd zonder in te leveren op binnenruimte.

Elektrisch rijden met de Peugeot e-208

Volledig elektrisch rijden is een nieuwe vorm van mobiliteit met vele voordelen:

  • Een prettige en dynamische manier van rijden, hoog vermogen en koppel, snelle respons en actieradius tot wel 340 km (WLTP )/450 km (NEDC)
  • Een laag geluidsniveau, geen vibraties
  • Geen uitstoot van schadelijke stoffen
  • Lage kosten voor ‘brandstof’, in dit geval elektriciteit
  • Eenvoudig om te bedienen, eenvoudig op te laden
  • Extra vrijheid, dankzij de toegang tot alle milieuzones
  • Fiscaal voordeel; je betaalt geen aanschafbelasting, geen wegenbelasting en slechts 8% zakelijke bijtelling

Meer weten over deze voordelen? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten!
Elektrisch rijden met de Peugeot e-208

Zelf je eigen Peugeot e-208 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Occasion van het jaar 2023


Peugeot 208 is de beste occasion van 2023!   Dat vieren we bij Wittebrug met een inruilbonus van maar liefst € 500 op onze Peugeot 208 modellen.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 72 maanden met een jaarkilometrage van 5.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.  De berekening van uw leencapaciteit is indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uw uiteindelijke aanvraag zal op meer elementen beoordeeld worden en worden getoetst bij het BKR. Ook aan het gegeven advies kunnen geen rechten worden ontleend en uw individuele situatie kan verschillen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u verder te helpen indien gewenst. Peugeot Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.