Skip to the main content

Peugeote-308

Vanaf
€ 42.070
Private lease vanaf
€ 555 p/m
Wittebrug Peugeot

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Een rank silhouet

De Peugeot e-308 valt op door zijn verrassend dynamische silhouet

Rijplezier
Op maat

De Peugeot e-308 beschikt over een scala van rijhulp- en parkeerhulpsystemen die het rijden nog comfortabeler en veiliger maken.

Stap in
Kom op adem

Het AQS-systeem (Air Quality System) schakelt zodra dat nodig is automatisch de luchtrecirculatie in. Dit systeem wordt aangevuld met het Clean Cabin.

Nieuw
Middenconsole

Op de boog van de doordacht ontworpen middenconsole vindt de bestuurder alle belangrijke bedieningselementen van de rijfuncties binnen handbereik.

Connected
Altijd

De nieuwe Peugeot i-Cockpit® bevat het nieuwe infotainmentsysteem Peugeot i-Connect Advanced.

e-308 Allure

Onze keuze voor de particulier.

Met de door ons gekozen uitvoering kun je profiteren van €2.950 overheidssubsidie.

PROFITEER VAN €2.950 OVERHEIDSSUBSUDIE

De e-308 Allure is een zeer complete uitvoering met o.a. standaard metaallak, specifieke lichtmetalen velgen 18”, Pack Drive Assist, verwarmbare stuurwiel en voorstoelen. Met een consumentenprijs van €45.585 (fiscale waarde: € 44.415). Komt deze uitvoering in aanmerking voor de EV subsidie (SEPP).

Geïnteresseerd? Vraag naar onze aantrekkelijke Private lease mogelijkheden of maak eerst een proefrit en ervaar het gemak van elektrisch rijden.

Maak een proefrit!
e-308 Allure

Zelf je eigen Peugeot e-308 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Occasion van het jaar 2023


Peugeot 208 is de beste occasion van 2023!   Dat vieren we bij Wittebrug met een inruilbonus van maar liefst € 500 op onze Peugeot 208 modellen.

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 72 maanden met een jaarkilometrage van 5.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 450,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.  Ook aan het gegeven advies kunnen geen rechten worden ontleend en uw individuele situatie kan verschillen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u verder te helpen indien gewenst.