Skip to the main content

Peugeote-Rifter

Rijklaar vanaf
€ 39.620
Actieradius
280 km
Snelladen
30 min naar 80%

Jouw Peugeot e-Rifter

Maak kennis met de nieuwe PEUGEOT e-Rifter met zijn stoere uiterlijk en zijn ruime en hightech interieur, en ontdek de talloze voordelen van e-mobiliteit dankzij de nieuwe 100% elektrische aandrijflijn. De nieuwe 100% elektrische PEUGEOT e-Rifter, wendbaar in de stad en comfortabel op de snelweg, valt in alle uitvoeringen op door zijn allroad -karakter. Het is een ideale auto voor de stad, ook omdat hij welkom is in alle milieuzones.

Wil je meer weten over de Peugeot e-Rifter? Bij Wittebrug helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten
Jouw Peugeot e-Rifter

Veelzijdig en robuust

Een compromisloos ontwerp. De nieuwe Peugeot Rifter is een elegante, robuuste, wendbare en krachtige MPV waarbij veelzijdigheid centraal staat.

100% digitaal
Overzichtelijk

Optioneel kunt u beschikken over een 10 inch HD-instrumentenpaneel, uniek voor een auto in dit segment. De weergave kan volledig aan uw persoonlijke voorkeur worden aangepast.

Multimedia
Bereikbaar

Het grote 10 inch touchscreen toont o.a. Pack Connect Navigation, gevarenzones van TomTom Services, statistieken en smartphone-apps.

e-Toggle
Op stand

Met de nieuwe e-Toggle-selectiehendel kunnen de standen Park, Reverse, Neutral en Drive geselecteerd worden.

Hill assist descent control
Afdalen

De functie HADC houdt de snelheid van de 7-zits Peugeot Rifter ook op de steilste afdalingen laag. Zullen we je meer vertellen?

Klaar voor actie

De i-Cockpit® van de Peugeot Rifter kenmerkt zich door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot 8 inch touchscreen. Een lay-out die het autorijden nog dynamischer en instinctiever maakt. Dankzij de hogere zitpositie en de Advanced Grip Control, die voor meer grip zorgt, domineert u de weg. Wil je meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Bij Wittebrug helpen we je graag verder!

Ik wil een vrijblijvende offerte
Klaar voor actie

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.