Skip to the main content

ŠKODA ENYAQ iVInstructievideo

Gefeliciteerd met jouw keuze voor de ŠKODA ENYAQ iV.
Alles wat je moet weten over de ENYAQ iV

Als je voor het eerst in een elektrische auto gaat rijden, zijn veel dingen nieuw en misschien wat onwennig. Wij helpen je graag zo snel mogelijk op weg. Hieronder vind je vier korte instructievideo’s met de belangrijkste informatie over het opladen van jouw auto, hoe je slim om kunt gaan met de actieradius en welke multimedia schermen er in de ENYAQ iV zitten.

Hoe werkt het opladen?

Het opladen van jouw auto. Hoe werkt dat eigenlijk? Er zijn drie verschillende manieren om dit te doen: thuis aan de wallbox, in het openbaar bij een laadpaal of bij een snellader. Handig, maar hoe werkt opladen eigenlijk? We vertellen je kort de ins- en outs.

Slim omgaan met de actieradius

Met de actieradius wordt de afstand bedoeld die je kunt rijden op één acculading. Dit wordt beïnvloed door een hoop factoren. Denk aan de rijstijl, voertuigconfiguratie, gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden. Hoe ga je hier slim mee om, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de actieradius? Wij delen onze tips zodat je snel de weg op kunt.

Hoe werkt het multimediascherm?

Met het multimediascherm regel je onder andere de airconditioning en de stoelverwarming. Je kunt er ook jouw favoriete Spotify-playlist mee inschakelen. Maar hoe werkt de digital cockpit? En wat kun je allemaal met het Head-up Display? In deze video leer je er meer over.

Nog meer slimmigheden van ŠKODA

Bekijk de video's
Nog meer slimmigheden van ŠKODA

ŠKODA Service & Onderhoud