Skip to the main content

Volkswagen T-Roc Cabrio

Rijklaar vanaf
€ 46.990
Private lease vanaf
€ 679 p/m

Ongetemde vrijheid

Een robuuste SUV gecombineerd met het comfort van een open dak, dat is de T-Roc Cabrio. Een sportieve uitstraling en met zijn 4,27 meter is deze 4 centimeter langer dan de T-Roc. Daarnaast biedt deze Cabrio ruime zitplaatsen aan vier passagiers, die allemaal kunnen genieten van het comfort van deze Volkswagen. Een Volkswagen die jou het gevoel van vrijheid geeft, wat wil je nog meer?

In één oogopslag
Digital Cockpit

Het moderne dashboard is uit te breiden met een digitaal dashboard waarbij je zelf kunt instellen hoe je instrumentenpaneel eruitziet.

Nóg soepeler rijden?
DSG-automaat

Schakelt zo moeiteloos, dat je niet eens door hebt dat je van versnelling bent gewisseld. Nog nooit ervaren, boek dan snel een proefrit!

High Tech
Assistent

Front Assist met Voetgangersherkenning herkent overstekende voetgangers en andere weggebruikers.

Het open dak
Nog geen 10 seconden

De softtop opent in 9 seconden, ook bij een snelheid tot 30 km/u. In het echt ervaren?

Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wil jij geen auto kopen, maar wil je deze leasen of misschien wel huren? Ook dat kan bij Wittebrug Volkswagen. Wij helpen je graag om te kijken wat het best bij jouw situatie past. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen T-Roc cabrio te:
Wat wil jij?

Zelf je eigen T-Roc Cabrio samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

De vernieuwde Volkswagen T-Roc is onthuld!


Begin volgend jaar bij Wittebrug Volkswagen in de showrooms: de vernieuwde Volkswagen T-Roc! Lees de voordelen in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer