Skip to the main content

De nieuwste Audi Q6 e-tron is onthuld!

Maak kennis met de Audi Q6 e-ron, geïntroduceerd in twee uitvoeringen: De Audi SQ6 e-tron & de Audi Q6 e-tron.

De nieuwe Audi Q6 e-tron is een revolutionaire 100% elektrische SUV die de lat op het gebied van prestaties, design en technologie nog hoger legt. Met een krachtige elektrische aandrijflijn en een indrukwekkend bereik, biedt de Q6 e-tron een geheel nieuwe rijervaring die zowel duurzaam als opwindend is.

Maar het meest indrukwekkende aan de Q6 e-tron is zijn prestaties. Met een krachtige elektromotor en een geavanceerd accupakket, levert de Q6 e-tron een ongekende acceleratie en een indrukwekkend bereik. Of je nu door de stad rijdt of lange afstanden aflegt, de Q6 e-tron zorgt altijd voor een soepele en efficiënte rit. Benieuwd naar wat de Audi Q6 e-tron nog meer te bieden heeft?

Hou mij op de hoogte over de Audi Q6 e-tron!
De nieuwste Audi Q6 e-tron is onthuld!

Interieur

De Audi Q6 e-tron is tot in de puntjes verzorgd..

Het interieur van de nieuwe Audi Q6 e-tron is ontworpen met oog voor detail en luxe. Het interieur straalt een moderne en elegante uitstraling uit, met hoogwaardige materialen en slimme technologische snufjes.

Het dashboard is voorzien van een groot touchscreen display waarop alle infotainment en navigatiefuncties eenvoudig te bedienen zijn. Daarnaast is het interieur voorzien van premium lederen bekleding en sfeerverlichting die naar wens ingesteld kan worden.

De Audi Q6 e-tron biedt ruimte en comfort voor zowel bestuurder als passagiers. De stoelen zijn ergonomisch ontworpen en bieden voldoende steun tijdens lange ritten. Daarnaast is er genoeg binnenruimte voor bagage en andere benodigdheden. Het is een plek waar je met plezier en gemak lange afstanden kunt afleggen.

Leuk weetje ; Het interieur is ontworpen door de Nederlander Matthijs van Tuijl.

 

Interieur