Skip to the main content

Dit is de nieuwe Taigo!

Begin 2022 bij Wittebrug Volkswagen in de showroom: de Taigo! De compacte cross over begeeft zich tussen de Polo en T-Cross en herken je aan zijn sportieve en ruime design, vanbinnen volgepakt met innovatieve features.

Eén van de nieuwste Volkswagenmodellen is de Volkswagen Taigo. De Taigo is een compacte crossover. De ruimte van een SUV en de sportieve kenmerken van een coupé zijn gecombineerd tot één Volkswagen en dat maakt het unieke model van de Volkswagen Taigo.Het model heeft veel weg van de Volkswagen T-Cross maar is toch anders. De Taigo is lager dan de T-Cross wat ervoor zorgt dat er meer beenruimte is voor de passagiers achterin.

Naast een goede standaarduitrusting biedt de Taigo ook vele styling mogelijkheden. Zo zijn er acht exterieur kleuren te kiezen en is een zwart dak optioneel. Er is een ruim aanbod in nieuwe velgdesigns (tot en met 18 inch groot) en men kan ook kiezen voor het populaire ”Black Style Pakket’’!

Ben je benieuwd wat de Volkswagen Taigo jou nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Houd mij op de hoogte
Dit is de nieuwe Taigo!

Afmetingen van de Volkswagen Taigo

Lengte
4266 mm
Breedte
1995 mm
Hoogte
1515 mm
Max. inhoud bagageruimte
1122 l

Informatie over de Volkswagen Taigo

De Taigo is er voor iedereen en is geschikt voor elk soort avontuur. Of je samen met je gezin op vakantie gaat of dat je naar je werk gaat; de Taigo staat voor je klaar. De Volkswagen Taigo is een leuke, compacte en sportieve cross-over met alle gemakken van een luxe limousine aan boord.
Wittebrug kan het model bij de fabriek in bestelling plaatsen. De klant stelt de auto naar wens samen en vervolgens zal de verkoper de verwachte levertijd opgeven. De fabriek gaat vervolgens alle onderdelen inkopen en zodra mogelijk de auto definitief inplannen om te bouwen.
In week 4 van 2022 is de introductie, vanaf dan is Wittebrug ook in staat om de Taigo te leveren en kan je hem ook bij klanten voor de deur zien staan.
Qua prijs kan de Taigo vergeleken worden met de T-Cross, echter is de Taigo standaard beter uitgerust. De Taigo ‘Basis’ wordt naar verwachting medio 2022 toegevoegd aan ons aanbod met een verwachte vanafprijs van 26.000 EURO. Daardoor bieden wij ten tijde van de livegang dus tijdelijk de Life uitvoering aan als ''instapper''. Deze is er vanaf 28.590 EURO.