Skip to the main content

De ŠKODA Karoq krijgt een facelift!

De avontuurlijke ŠKODA KAROQ krijgt een grote update! Je ziet ‘m zelf in 2022 bij Wittebrug in de showrooms!

Wat is er dan zo nieuw?
Het design is verder aangescherpt en ook op technisch gebied legt de SUV de lat wederom hoger. Het digitaal insturmentarium wordt standaard meegeleverd. Full-LED matrix koplampen zijn voortaan als optie leverbaar.

Groen rijden
Misschien zoek je naar een manier om jouw wagenpark wat te vergroenen of zelf zuiniger te rijden. Dan vallen jou de EVO-motoren op door gunstige verbruik- en emissiecijfers. De nieuwe KAROQ wordt leverbaar met het Eco-pakket. Daarbij wordt gebruikgemaakt van gerecyclede of teruggewonnen materialen. Zo is de stoelbekleding vervaardigd van gerecyclede PET-flessen.

Het succes van de KAROQ
Sinds de introductie in 2017 werden maar liefst 500.000 exemplaren van de compacte SUV afgeleverd. Uiteraard biedt ook het nieuwe model veel ruimte, gebruiksgemak én natuurlijk value for money.

In eerste instantie kan ŠKODA de nieuwe KAROQ nog leveren met een analoog instrumentenpaneel. In de loop van 2022 wordt een digitaal instrumentarium met 8 inch display standaard. De Virtual Cockpit met 10,25 inch display kent vijf weergavemogelijkheden en is naar eigen wens in te stellen.

In de nieuwe KAROQ worden inzittenden beschermd door maximaal negen airbags en tal van rijassistentiesystemen. Front Assist met vooruitziende voetgangersbescherming en City Emergency Braking zijn standaard.

Houd mij op de hoogte
De ŠKODA Karoq krijgt een facelift!

Afmetingen van de ŠKODA Karoq

Lengte
4382 mm
Breedte
2025 mm
Hoogte
1603 mm
Max. inhoud bagageruimte
1810 l