Skip to the main content

CitroënC5 X

Rijklaar vanaf
€ 46.400

Ontdek de Citroën C5 X

Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV. Hij is leverbaar met een plug-in hybride-aandrijflijn of met een benzinemotor. Aan jou de keus! Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Vraag een offerte aan
Ontdek de Citroën C5 X

Citroën C5 X uitgelicht

Het interieur van de Citroën C5 X ademt warmte, rust en ruimte. Het beschikbare volume, het comfort, het oog voor detail en de praktische voorzieningen maken van de Citroën C5 X de ultieme reisauto.

Uitnodigend
interieur

Het interieur van de Nieuwe Citroën C5 X ademt de sfeer van een lounge. De strakke lijnen zorgen voor een hightech uitstraling en elke inzittende beschikt over een royale ruimte.

Alle voordelen
van een stationwagon

De Nieuwe Citroën C5 X heeft een grote bagageruimte die vergelijkbaar is met die van een stationwagon.

Optimaal
zicht

Dankzij de grotere bodemvrijheid en de grote wielen met een diameter van 720 mm is de Citroën C5 X hoger dan een conventionele berline.

Een interieur
dat bij je past

Net als elke andere Citroën biedt de C5 X de keuze uit meerdere originele en geraffineerde interieurambiances zodat iedereen het interieur naar zijn smaak kan samenstellen.

Zelf je eigen C5 X samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde prijzen voor Citroën personenauto’s en bedrijfsauto’s zijn consumentenadviesprijzen excl. BTW/BPM. De afleverkosten bestaande uit kosten rijklaar maken, recyclebijdrage, leges en kosten tenaamstellen kenteken verschillen per model en uitvoering. Wanneer je een Citroën auto samenstelt via de configurator worden deze bijkomende kosten niet in het prijsoverzicht van de door jouw samengestelde Citroën auto vermeld. Wittebrug behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen, modellen, alsmede de technische eigenschappen, uitrusting en accessoires te wijzigen. Alle genoemde prijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen “af importeur”. Eventuele aanbiedingen op deze website gelden zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van bevestiging.