Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 42.140

Ontdek de DS 3

Chic en compact. Een eigentijds design. De DS 3 is een efficiënte en hightech SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar in een 100% elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Ja ik wil een offerte!
Ontdek de DS 3

De DS 3 uitgelicht

De compacte SUV met een eigentijds design.

DS
Iris

Het infotainmentsysteem met Connect-navigatie en het DS Iris System biedt een hoogwaardige digitale gebruikerservaring.

Focal Electra
hifisysteem

De geluidsweergave in het als een concertzaal opgezette interieur van de DS 3 is even indrukwekkend als natuurgetrouw.

Clous
de Paris

Voor de decoratie van de bedieningselementen van de DS 3 hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door Clous de Paris-motief.

Grillige
accenten

De grille van de DS 3 accentueert met zijn glanzend zwarte of verchroomde diamantvormige punten op subtiele wijze de indrukwekkende uitstraling van de auto.

Zelf je eigen DS 3 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde vanaf-prijzen van personenauto’s, zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Deze bedragen worden per model apart vermeld. De genoemde vanaf-prijzen (inclusief de prijzen van genoemde extra’s tegen meerprijs) van bedrijfsauto’s zijn exclusief alle bovenstaande kosten. Wittebrug behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen en/of prijzen aan te brengen. Ofschoon de lijst met op deze site vermelde prijzen met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook.