Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 42.140

Mooiste auto van het jaar

De DS 4 valt op door zijn uitzonderlijke proporties en opmerkelijke aanwezigheid, die de prijs voor mooiste auto van het jaar 2022 opleverde, uitgereikt door de jury van het 37e International Automobile Festival. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug of reserveer een proefrit.

Ja ik wil een offerte!
Mooiste auto van het jaar

De DS 4 uitgelicht

Hoogwaardige technologie voor een ultiem comfortabele reiservaring.

Scherpe
blik

De scherpe blik van de in totaal 150 leds van de fascinerende DS Matrix LED Vision-koplampen en de dagrijverlichting geeft de DS 4 een even opvallende als innovatieve uitstraling.

Majestueuze
wielen

De verschillende tot wel 20 inch grote velgen die speciaal voor de DS 4 zijn ontworpen, vallen op door hun fraaie afwerking en gedistingeerde uiterlijk.

Gedurfde
lijnen

De DS 4 valt op door zijn markante en aerodynamische lijnen die bovendien bijdragen tot een lager verbruik.

DS
e-Toggle

De verfijnde en innovatieve e-Toggle-selectiehendel, die de traditionele selectiehendel vervangt, geeft het interieur een extra geraffineerd en technologisch hoogwaardig karakter.

Zelf je eigen DS 4 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde vanaf-prijzen van personenauto’s, zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Deze bedragen worden per model apart vermeld. De genoemde vanaf-prijzen (inclusief de prijzen van genoemde extra’s tegen meerprijs) van bedrijfsauto’s zijn exclusief alle bovenstaande kosten. Wittebrug behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen en/of prijzen aan te brengen. Ofschoon de lijst met op deze site vermelde prijzen met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook.