Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 53.640

Ontdek de DS 7

Deze moderne SUV combineert technologische perfectie met een ongeëvenaard comfort, voor een nieuwe vorm van rijplezier. Het interieur kenmerkt zich door een geavanceerde uitrusting en oog voor detail. Daarmee is dit nieuwe model een ultieme reisauto die kenmerkend is voor het Franse vakmanschap van DS Automobiles. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug.

Ja ik wil een offerte!
Ontdek de DS 7

De DS 7 uitgelicht

Elegant en dynamisch

Schubben
effect

De Full LED-achterlichten met schubbeneffect geven de DS 7 een karakteristiek en herkenbaar lichtsignatuur.

DS
IRIS

DS IRIS SYSTEM is het nieuwe informatie-ecosysteem, intuïtief, ergonomisch en volledig aanpasbaar.

FOCAL
Electra

Geniet van een enerverende geluidsbeleving in uw DS 7 met het FOCAL Electra® geluidssysteem.

BIjzonder
klokje

Het B.R.M R180-klokje, dat in samenwerking met B.R.M Chronographes is bedacht, komt bij het starten van de motor uit zijn cassette op het dashboard tevoorschijn.

Zelf je eigen DS 7 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde vanaf-prijzen van personenauto’s, zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Deze bedragen worden per model apart vermeld. De genoemde vanaf-prijzen (inclusief de prijzen van genoemde extra’s tegen meerprijs) van bedrijfsauto’s zijn exclusief alle bovenstaande kosten. Wittebrug behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen en/of prijzen aan te brengen. Ofschoon de lijst met op deze site vermelde prijzen met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook.