Skip to the main content
Rijklaar vanaf
€ 68.640

Ontdek de DS 9

Als uithangbord van Franse knowhow is de DS 9 bij ons te bestellen. Deze nieuwe berline, die het levenslicht ziet met een E-TENSE hybridemotor, werd ontworpen als een combinatie van uitmuntende technologie, uitzonderlijk comfort en ongeëvenaard raffinement. Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan bij Wittebrug.

Ja ik wil een offerte
Ontdek de DS 9

De DS 9 uitgelicht

Elegant en dynamisch

Oog
voor detail

Op de motorkap van deze sedan is een metalen sierstrip aangebracht; een even kunstzinnige als hightech afwerking die zijn inspiratie vindt in de premium horloge-industrie.

Licht
signatuur

De DS Active LED Vision-koplampen en de achterlichten met 3D Full LED-technologie zijn kenmerkend voor het merk DS Automobiles.

C'est
magique!

Laat je verrassen door de magie van de portierhandgrepen die naar buiten komen als je de auto nadert en weer naar binnen schuiven als je van de auto vandaan loopt.

Alle
ruimte

Dankzij de lange wielbasis van 2,89 meter heeft de DS 9 M.Y.23 een ruim en comfortabel interieur.

Zelf je eigen DS 9 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Alle genoemde vanaf-prijzen van personenauto’s, zijn consumentenadviesprijzen en zijn inclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, leges en de onvermijdbare kosten rijklaarmaken. Deze bedragen worden per model apart vermeld. De genoemde vanaf-prijzen (inclusief de prijzen van genoemde extra’s tegen meerprijs) van bedrijfsauto’s zijn exclusief alle bovenstaande kosten. Wittebrug behoudt zich het recht voor zonder nadere kennisgeving wijzigingen in uitvoeringen en/of prijzen aan te brengen. Ofschoon de lijst met op deze site vermelde prijzen met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden van welke aard dan ook.