Skip to the main content

Fiat 500

Prijs vanaf
€ 18.530
Private lease vanaf
€ 280 p/m

Fiat 500 leasen?

De Fiat 500 van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Fiat 500 leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Fiat 500 die echt te koop is, een nieuwe of een Fiat 500 occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Fiat aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Fiat modellen!

Bekijk ons 500 aanbod
Fiat 500 leasen?

Fiat 500: een icoon

Tijdloos design

De look van een icoon
Spot on

De onmiskenbare vorm van de koplampen is zowel een hulde aan de legende van het merk als een licht dat gericht is op de toekomst.

Open up
Kleurrijk

Open voor jouw stijl: In de Cabrio versies kan je kiezen uit vier verschillende kleuren voor de dakkap zwart, rood of beige.

Hybride
Naadloos

Dankzij de hybridetechnologie werden de Fiat 500 en 500C niet enkel efficiënter met een lagere CO2-uitstoot, maar bieden ze ook een meer verfijnd en ontspannen rijgevoel.

Genieten
Panorama

Geniet steeds van het panorama: Geniet van het breedste zicht op de hemel, de stad en alles rondom jou. Met het glazen dak van de Fiat 500 ontdek je met elke blik iets moois.

Hybride motoren

Dankzij zijn mild hybrid-technologie is de Fiat 500 duurzamer, schoner en zuiniger dan ooit. Ontdek hoe efficiënt zijn motoren zijn! Ontdek bij Wittebrug Fiat de Hybridetechnologie voor het hele Fiat 500-gamma, die de meest iconische stadswagen ooit efficiënter maakt en je rijervaring nog verbetert.

Wil je meer weten over het motorenaanbod? Bij Wittebrug Fiat helpen wij je graag verder.

Ja, ik wil meer weten!
Hybride motoren

Zelf je eigen Fiat 500 samenstellen

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 5.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer.