Skip to the main content

Hyundai BAYON

Rijklaar vanaf
€ 25.995
Private lease vanaf
€ 405 p/m

Hyundai BAYON voor elke situatie

De Hyundai BAYON is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Hyundai BAYON leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Hyundai BAYON die echt te koop is, een nieuwe of een BAYON occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Hyundai BAYON modellen!

Bekijk ons BAYON aanbod
Hyundai BAYON voor elke situatie
Wittebrug Hyundai

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Klaar voor een nieuw perspectief

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken.

Hightech
Digitale cockpit

Het digitale 10,25-inch instrumentenpaneel en de 10,25-inch touchscreen met split screen-functie zijn hightech highlights in de beste digitale cockpit in dit segment.

Snel en eenvoudig
Connectiviteit

De centrale touchscreen ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto. Dus je kunt diverse functies van je smartphone via het grote scherm bedienen.

Veiligheid
Hyundai SmartSense

Talrijke veiligheidsfuncties van Hyundai SmartSense – ons vooruitstrevende pakket geavanceerde rijassistentiesystemen.

Ritten in het donker
LED-sfeerverlichting

De subtiele blauwe LED-sfeerverlichting geeft een plezierige sfeer aan de reis.

Motorisatie

Benzine

  • 1.0 T-GDI 100 pk 48V 6iMT
  • 1.0 T-GDI 120 pk 48V 7DCT

Dankzij de vernieuwde T-GDi-motor – een zuinige maar krachtige turbobenzinemotor met directe injectie voor optimale efficiëntie en rijplezier – combineert de BAYON een uitstekende brandstofefficiëntie met een geringe CO2-uitstoot. De mild hybrid-technologie met de Intelligent Manual Transmission (iMT) zorgt voor nog minder benzineverbruik en verminderde CO2-uitstoot.

Wil je meer weten? Bij Wittebrug Hyundai helpen wij je graag om de juiste motorkeuze te maken.

Ja, ik wil meer weten!
Motorisatie

Zelf je eigen BAYON samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: 3,6 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 95 g/km.