Skip to the main content

Hyundai KONA Mild-Hybrid en Hybrid

Vanaf deze zomer in de showroom
Nu al te bestellen
Rijklaar vanaf
€ 29.995
Private lease vanaf
€ 515 p.m.

Groter, ruimer, slimmer, moderner.

Met een nog dynamischer voorkomen, een futuristische nieuwe look en een grotere leefruimte zet de KONA Hybrid opnieuw de toon in zijn klasse. De nieuwe compacte SUV is breder en langer geworden, maar behoudt zijn veelzijdigheid en iconische, moderne design. De nieuwe KONA Hybrid zit boordevol met de nieuwste technologieën en comfort- en gebruiksfeatures en biedt een van de meest uitgebreide uitrustingsniveaus in de klasse van de compacte SUV’s.

Proefrit aanvragen
Groter, ruimer, slimmer, moderner.
Wittebrug Hyundai

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

De nieuwe norm

De highlights van de KONA Hybrid

Private lease
Vanaf € 495 per maand

Zo wordt elektrisch rijden wel heel makkelijk! Wij regelen de verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Jij hoeft alleen nog te laden! Zakelijke lease kan al vanaf € 455 per maand!

Ruim
en veelzijdig

De veelzijdige, ruime Hyundai KONA Hybrid biedt genoeg ruimte voor zowel de inzittenden als hun bagage.


Hightech
look

Voor een hightech look is het modulaire dashboard voorzien van twee geïntegreerde beeldschermen: een 12,3-inch infotainmenttouchscreen en een 12,3-inch digitaal cluster.

Hyundai
Digital Key

Handig en leuk: met de Hyundai Digital Key ontgrendel je de nieuwe KONA door je smartphone tegen de deurgreep van het bestuurders- of bijrijdersportier te houden.

Zelf jouw KONA Hybrid samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. 2 Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. 3 Tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij. Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen.