Skip to the main content

Hyundai SANTA FE

Rijklaar vanaf
€ 49.095 inclusief € 750 Smart bonus
Private lease vanaf
€ 739 per maand

Hyundai SANTA FE voor elke situatie

De Hyundai SANTA FE is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Hyundai SANTA FE leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Hyundai SANTA FE die echt te koop is, een nieuwe of een SANTA FE occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Hyundai SANTA FE modellen!

Bekijk ons SANTA FE aanbod
Hyundai SANTA FE voor elke situatie
Wittebrug Hyundai

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Groter. Beter. Klaar voor de toekomst.

De nieuwe SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp, is voorzien van de laatste slimme technologieën en klaar om te gaan!

Verbeterde connectiviteit
Verbeterde connectiviteit

Blijf verbonden en geëntertained. Ontdek de allernieuwste features op het gebied van connectiviteit en technologie.

Veiligheid
Hulp onderweg

Uiteraard is de SANTA FE voorzien van de allernieuwste features op het gebied van veiligheid en rijhulpsystemen.

Rijmodus
Terrain Mode en Drive Mode

Sneeuw of zand? Sport of eco? Jij kiest. Je kunt eenvoudig van rijmodus wisselen naar aanleiding van de omstandigheden – en je stemming!

Draadloos opladen
Zonder rommelige kabels

Het geüpgradede draadloze oplaadstation is nu nog krachtiger en effectiever.

Dit is ook Wittebrug


Onthuld! Twee high-performance Hyundai N-conceptauto’s!


Maak kennis met de concept cars van Hyundai N! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Review Hyundai IONIQ 5


Ricardo schrijft voor Dutchiee Tech Reviews – hij nam de Ioniq 5  mee en vertelt je hoe de auto rijdt en op welke punten hij de auto getest heeft!

Lees meer

IONIQ 6


Maak kennis met de Hyundai IONIQ 6! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit!

Lees meer

Trekauto van het jaar 2022


De Hyundai IONIQ 5 is door de ANWB uitgeroepen tot (caravan)trekauto van het jaar 2022! Bijzonder, want voor het eerst prijkt een elektrische auto bovenaan de lijst. Wat kan 'ie…

Lees meer

Disclaimer: Aan de afbeeldingen en benoemde specificaties kunnen geen rechten worden ontleend. Sommige afgebeelde specificaties zijn mogelijk niet beschikbaar voor de Nederlands markt. Hyundai behoudt zich het recht voor om modellen, kleuren en uitrustingen te wijzigen zonder voorafgaande aankondiging en zonder verplichting de reeds op de markt zijnde auto’s te wijzigen. 2 Actieradius is gebaseerd op de nieuwe WLTP-meetmethode, deze kan in de praktijk onder andere variëren door: omstandigheden op de weg, rijstijl en temperatuur. 3 Tijdsduur voor het opladen is onder andere afhankelijk van de batterij- en omgevingstemperatuur, vermogen van het laadpunt en laadstatus van de batterij.