Skip to the main content

LanciaYpsilon

Binnenkort
bestelbaar

Veel plezier met je eerste Ypsilon

Heb je net je rijbewijs gehaald, dan is de Ypsilon de perfecte eerste auto voor jou. Het gehele assortiment voldoet aan de rijbeperkingen die zijn vastgelegd in artikel 117 van de Wegcode voor beginnende bestuurders. De nieuwe Ypsilon valt op door zijn tot in het kleinste detail ontworpen afwerkingen en inzetstukken. En vanaf vandaag is het nog technologischer. Elk detail is zorgvuldig doordacht om het uniek en onderscheidend te maken. Interesse? Binnenkort is de Ypsilon bij Wittebrug in de showroom te bewonderen. Meld je dan alvast aan.

Houd me op de hoogte
Veel plezier met je eerste Ypsilon

Ontdek de Lancia Ypsilon

Elegant en eclectisch, iconisch en essentieel design.

Stijl
ergonomie

Stijl en ergonomie komen aan boord samen.

Stoer
sportief

Met zwarte velgen.

Opladen
maar

Alle lading die je wilt.

Achter
uitkijkcamera

Voor extra veiligheid.

Lancia Ypsilon

Houd me op de hoogte

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Lancia behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.