Skip to the main content

LanciaYpsilon

Binnenkort
bestelbaar
Boek alvast
jouw proefrit

Nieuw tijdperk

De Ypsilon is de eerste auto waarmee een nieuw tijdperk begint voor een historisch Italiaans merk: het is de fysieke re-interpretatie van de reis die het merk maakt als het gaat om innovatie.

Het resultaat: een vijfdeurs auto waarin het stijlvolle uiterlijk perfect samengaat met de Italiaanse elegantie van het interieur. Bijzondere designelementen, zoals de kenmerkende ‘calice’ aan de voorkant en ronde LED-achterlichten, geven de auto een unieke uitstraling.

In het interieur voel je je direct thuis, dankzij materialen, kleuren en vormen die geïnspireerd zijn door Italiaans design, gecombineerd met innovatieve technologie. De Lancia Ypsilon is beschikbaar in drie karakteristieke uitvoeringen die opvallen dankzij innovatie, tijdloos design en aandacht voor detail.

Interesse? Vanaf 14 juni is de Ypsilon bij Wittebrug in de showroom te bewonderen. Kom een kijkje nemen. De koffie staat klaar!

Ik ontvang graag een offerte
Nieuw tijdperk

Ontdek de Lancia Ypsilon

Elegant en eclectisch, iconisch en essentieel design.

Meer
vrijheid

Hij biedt een maximale actieradius tot 402 km*

Snel
laden

100 km in 10 minuten

Opladen
maar

De mild-hybrid motor combineert maximale efficiëntie met betrouwbaarheid en regenereert energie wanneer u vertraagt of remt.

Veelzijdig
en flexibel

De hybride motor is veelzijdig en flexibel en past zich volledig aan op uw rijstijl. Hierdoor is hij perfect voor dagelijks woon-werkverkeer en lange afstanden

Stel jouw Ypsilon samen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Lancia behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.