Skip to the main content

OpelAstra Sportstourer

Rijklaar vanaf
€ 34.699

Het gezicht van de toekomst

De Opel Astra ademt veelzijdigheid, voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen. De Opel Astra Sports Tourer is verkrijgbaar met de meest moderne en efficiënte benzinemotoren en als geavanceerde plug-in hybride. Interesse in de Opel Astra Sportstourer? Vraag een offerte aan.

Ik wil graag een offerte
Het gezicht van de toekomst

Ontdek de Opel Astra Sportstourer

Vorm draagt bij aan functionaliteit. Maak kennis met de essentie van Duits design.

Warm
welkom

Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorstoelen en zelfs de buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd.

Panoramisch
zonnedak

Het grote elektrisch bedienbare glazen zonnedak met geïntegreerd windscherm laat je genieten van licht en frisse lucht, zonder dat je last hebt van tocht.

Intelli-
Air

Intelli-Air is het nieuwe, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.

Kies
je rijstijl

De nieuwe Astra Sportstourer geeft je de mogelijkheid je eigen rijstijl te kiezen, afgestemd op de wegsituatie en je stemming.

Zelf je eigen Astra Sportstourer samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.