Skip to the main content

OpelZafira

Rijklaar vanaf
€ 43.599

Maximale efficiëntie

De nieuwe 100% elektrische Zafira Life Electric brengt de veelzijdige ‘lounge op wielen’ Van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren. Vraag een offerte aan bij Wittebrug.

Vraag een offerte aan
Maximale efficiëntie

Opel Zafira uitgelicht

Ontdek de functionele en flexibele eigenschappen van de Zafira

Xenon
LED

Xenon-koplampen en LED-dagrijverlichting geven de voorkant van de Zafira Life Electric een elegante uitstraling.

Panorama
dak

De Zafira Electric Life is voorzien van een royaal panoramadak dat het interieur doet baden in licht en het gevoel van ruimte versterkt.

Multimedia
Navigatie

Vind de snelste weg naar uw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi met Live Navigatie. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen.

Opel
connect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden.

Zelf je eigen Zafira samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Opel behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.