Skip to the main content

Peugeot Expert

Rijklaar vanaf
€ 20.700 excl. BTW
Financial lease vanaf
€ 249 per maand

Peugeot Expert in het kort

Bestelwagen met of zonder dubbele cabine, chassis cabine: er is altijd een Peugeot Expert die aan de eisen van uw bedrijf voldoet.

Comfortabel
Ergonomisch

Aan de binnenkant biedt de Peugeot Expert superieur rijcomfort. De cockpit is functioneel en ergonomisch, en biedt de bestuurder een zitpositie als in een gezinsauto.

Digitaal
Overzicht

Dankzij de smartphonehouder op het dashboard heb je al jouw digitale apparatuur binnen handbereik en kun je jouw ogen zoveel mogelijk op de weg gericht houden.

Specifiek
Paneel

Het nieuwe paneel met zijn 3,5 inch display met kleurenmatrix van de Peugeot e-Expert geeft essentiële rij-informatie zoals de actieradius in realtime weer. Kom je kijken?

Ideaal
voor in de stad

De compacte Urban laat zich met een lengte van slechts 4,60 m moeiteloos door de stad loodsen.

Moeiteloos door de stad

De Peugeot Expert Gesloten Bestel is leverbaar in drie verschillende lengtes, deze worden aangeduid met respectievelijk Compact, Standard en Long. De lange versies hebben standaard een verhoogd laadvermogen met een GVW tot 3100 kg. Op basis van de lange versies wordt ook een dubbel cabine ontwikkeld, met standaard zes zitplaatsen.

Meer weten over de Peugeot Expert? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten
Moeiteloos door de stad

Zelf je eigen Expert samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.