Skip to the main content

Maandag 20 mei zijn onze bedrijven gesloten i.v.m. 2e Pinksterdag. We zijn uiteraard gewoon online open. Vanaf dinsdag 21 mei zijn wij gewoon weer fysiek open.

Peugeot Partner

Rijklaar vanaf
€ 15.160 excl. BTW
Financial lease
€ 169 per maand

Peugeot Partner in het kort

Met zijn uitrusting en een uitgebreid gamma aan motorisaties, waaronder drie nieuwe Euro6 motoren, is de Partner helemaal klaar om voor jou in actie te komen.

Kilometervreter
Extra hulp

Voor dagelijkse zaken heb je o.a. nodig: rij- en parkeerhulpsystemen, elektrische parkeerrem, Surround Rear Vision.

Mirror Screen
Technologie

De Mirror Screen-technologie bied je de mogelijkheid om een aantal apps van jouw smartphone weer te geven en te gebruiken via het touchscreen van jouw Partner.

Technologie
en veiligheid

Geniet nu met jouw Peugeot Partner van alle technologie die voorheen voorbehouden was aan sedans. Kom je kijken?

Moeilijk
Terrein

Voor dagelijkse zaken heb je o.a. nodig: grote bodemvrijheid en grote wielen met M+S banden, verbeterde tractie met Advanced Grip Control, verbeterde verlichting van de laadruimte.

Comfortabel werken

De nieuwe stijl met de meer rechtopstaande grille bevestigt zijn robuuste en moderne karakter, en is geheel in stijl met andere Peugeot modellen. De Peugeot Partner heeft de nieuwste techniek en uitrusting zoals een touchscreen en een achteruitrijcamera. Ook parkeerhulp vóór is leverbaar, evenals Grip Control, een geavanceerde anti spinregeling, die in combinatie met speciale Michelin Agilis banden zorgt voor een maximale grip van de voorwielen.

Meer weten over de Peugeot Partner? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten
Comfortabel werken

Zelf je eigen Partner samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Bedrijfswagen verzekeren


Wij helpen je met een passende verzekering! Kies uit WA, WA+ en All Risk.

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Rijdende gereedschapskisten voor de ondernemer


Hugo en Karin van Groningen zijn de trotse eigenaren van HG Installatietechniek BV, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van klimaatinstallaties in mobiele medische toepassingen, en het plaatsen van airco’s…

Lees meer

Disclaimer: Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg geselecteerd en weergegeven en zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Wijzigingen en/of fouten in de genoemde gegevens, zoals prijzen, kilometerstanden, technische gegevens en dergelijke zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.