Skip to the main content
Actieprijs vanaf
€ 24.900
Private lease vanaf
€ 355 p/m
Uit voorraad leverbaar!
Direct rijden

Peugeot 208 leasen?

De Peugeot 208 van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Jij betaalt een vast bedrag per maand en hoeft eigenlijk alleen nog maar te tanken! Hier lees je meer over private leasen. Wil je de Peugeot 208 leasen? Bekijk dan alle leasevormen die wij bieden.

Zoek je liever naar een Peugeot 208 die echt te koop is, een nieuwe of een Peugeot 208 occasion? Ook dan ben je bij Wittebrug Peugeot aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze totale voorraad met nieuwe en occasion Peugeot modellen!

Bekijk onze Peugeot 208 voorraad
Peugeot 208 leasen?
Wittebrug Peugeot

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 100 punten
Proefrit aan huis
Onderhoud volgens boekje
Hulp bij pech onderweg
NAP gecontroleerd

Onderscheidend design

Peugeot 208

Design
Sportief

De velgen zijn opnieuw ontworpen om de actieradius van de auto te verlengen en energiezuiniger te rijden.

Verbrandingsmotoren
Sensationeel rijden

Intense rijsensaties beleef je met jouw Peugeot 208 met verbrandingsmotor, dankzij de nieuwste generatie Euro6-motoren. Toch liever elektrisch?


Digitaal 3D Instrumentenpaneel
Perfect afleesbaar

Direct in je blikveld zit het holografisch 3D scherm, waarop informatie geprioriseerd wordt getoond. Wil je permanent de navigatie van TomTom zien, met realtime info? Jij bepaalt!

Drive assist
op de Peugeot 208

Drive Assist begeleidt je bij semi-autonoom rijden. Trajectbewaking met keuze van de positie binnen de rijstrook; verkeersbordherkenning én snelheidsregeling en veiligheidsafstand.

Peugeot Connect

Laat je leiden door het Peugeot Connect navigatiesysteem voorzien van de services van TomTom® Traffic en gebruik de Mirror Screen Triple Play functie om jouw favoriete apps te gebruiken op het touchscreen.

De Keyless Entry & Start met benaderingsfunctie biedt jou, naast het starten zonder sleutel, een ontgrendeling van de auto als je de auto benadert, en tevens een vergrendeling wanneer je de auto weer achter je laat. Als je de sleutel op zak heeft gaat dit volledig automatisch!

Blijf verbonden met jouw Peugeot 208 via de MyPeugeot App: hiermee blijf je permanent op de hoogte van de laadtoestand, de resterende actieradius, de resterende laadtijd, enz.

Meer weten? Bij Wittebrug Peugeot helpen we je graag verder!

Ja, ik wil meer weten!
Peugeot Connect

Zelf je eigen Peugeot 208 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Nieuwe Peugeot 408


Nog even en dan is-ie er, de nieuwe Peugeot 408! Vul het formulier in en blijf op de hoogte of maak als eerst die proefrit! De 408 zit vol verrassende…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Genoemde private lease aanbiedingen zijn op basis van een looptijd van 60 maanden met een jaarkilometrage van 10.000 km (andere looptijden en vrije kilometers per jaar op aanvraag) , met een eigen bijdrage van € 500,- per gebeurtenis, houderschapsbelasting voor provincie Zuid-Holland en zonder vervangend vervoer. De berekening van uw leencapaciteit is indicatief en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Uw uiteindelijke aanvraag zal op meer elementen beoordeeld worden en worden getoetst bij het BKR. Ook aan het gegeven advies kunnen geen rechten worden ontleend en uw individuele situatie kan verschillen. Onze adviseurs staan altijd klaar om u verder te helpen indien gewenst. Peugeot Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt u aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. (registratienummer AFM 12007744). Op verzoek sturen wij u het standaard informatiedocument toe.

Financieringsplan 208