Skip to the main content

Peugeote-Traveller

Binnenkort
bestelbaar!
Actieradius
330 km

Dít biedt de e-Traveller

Hij is er! De elektrische Traveller van Peugeot. De minibus van topklasse, die onbezorgde én onbegrensde ritten graag aangaat dankzij de 0% uitstoot.

Elektrisch genieten
Voor chauffeur en passagier

Dankzij de elektrische aandrijflijn ervaart de passagier het rijden als schokvrij, soepel en geruisloos. Stevig accelereren is mogelijk dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel

Hulp onderweg
Herkenning

Verkeersbordherkennings-en snelheidslimietsystemen waarschuwen je op het instrumentenpaneel bij borden met een snelheidslimiet. Voer deze snelheid in in de snelheidsbegrenzer.

Veiligheid voor alles
Active Safety Brake

De Active Safety Brake (automatische noodrem) grijpt in zodra het een dreigende aanrijding detecteert. Remt de bestuurder niet of te weinig af, dan activeert het systeem de remmen.

Meer informatie
over de e-Traveller

Vul het formulier in en wij houden je graag op de hoogte over dit model.

De uitvoeringen

Deze volledig elektrische Peugeot e-Traveller Business heeft een sterk karakter dat tot uitdrukking komt in een elegant design. Deze lijn omvat verschillende uitvoeringen om te voldoen aan de eisen van zakelijke klanten uit de personenvervoersbranche:

  • Tot 3 lengtes
  • Tot 9 plaatsen
  • Een ruime en eersteklas VIP-cabine
  • Bagageruimte tot 1.500 liter en een hoogte van minder dan 1.9 meter

 

Ja, ik wil meer weten!
De uitvoeringen

Is de Peugeot e-Traveller iets voor jou?

Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomauto. De Peugeot e-Traveller van Wittebrug is een ideale auto om te leasen. Bekijk alle leasevormen die wij bieden.

Dit model is een elektrisch model. Wij vertellen je graag meer over de laadoplossingen die wij aanbieden.

Wil je graag op de hoogte blijven over de prijzen en beschikbaarheid van de Peugeot e-Traveller? Klik op ‘houd mij op de hoogte’ via de knop hieronder en vul het formulier in.

Heb je verder nog vragen? Wij staan graag online en offline voor je klaar.

Houd mij op de hoogte
Is de Peugeot e-Traveller iets voor jou?

 

Disclaimer: * Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.