Skip to the main content

Škoda Enyaq iV 60

Rijklaar vanaf
€ 44.990
Private lease
€ 549 p/m* incl SEPP subsidie
Extra inruilpremie
€ 3000
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Škoda te:
Wat wil jij?

Škoda Enyaq iV

De eerste elektrische SUV van Škoda is een feit. De Škoda Enyaq is voorzien van de slimste innovaties en heeft daarnaast een ruim en comfortabel design Met een actieradius van 537KM en een kofferbakinhoud van 585 liter blijft deze Škoda Enyaq jou verbazen. Of je nu naar je werk gaat of een weekendje weg met de familie; deze Škoda is geschikt voor elk avontuur.

Design
Vooruitstrevend

De Enyaq iV is onthuld. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Bekijk 'm zelf!

Interieur
Als thuis

Dankzij het luxe interieur voelt de Enyaq iV als jouw tweede huis. In de praktijk ervaren?

Design
Selecties

Kies uit de selecties EcoSuite, Lodge, Loft, Lounge en Suite.

Ook voor jouw laadpaal
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy kunnen wij ook voor jou een Cube Laadpaal regelen.


Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
NAP gecontroleerd

Zelf je eigen Enyaq iV samenstellen

Dit is ook Wittebrug.


De nieuwe Skoda Superb is onthuld!


En dít maakt ‘m zo bijzonder.   De gloednieuwe Skoda Superb, die zijn opwachting maakt in het voorjaar van 2024, belooft een indrukwekkende ervaring voor iemand die op zoek is…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


Autoservice van der Velden Zoetermeer is nu WITTEBRUG!

Lees meer

De nieuwe Škoda Kodiaq komt eraan!


In het voorjaar van 2024 wordt hij verwacht, de nieuwe Škoda Kodiaq! Wil jij als eerste een proefrit maken en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? vul dan onderstaand…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.

* Škoda Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 25 februari 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Private Lease Cro