Skip to the main content

ŠKODA Enyaq iV

Rijklaar vanaf
€ 48.690
Actieradius tot
537 kilometer (WLTP)
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion ŠKODA te:
Wat wil jij?

ŠKODA Enyaq iV

De eerste elektrische SUV van ŠKODA is een feit. De ŠKODA Enyaq is voorzien van de slimste innovaties en heeft daarnaast een ruim en comfortabel design Met een actieradius van 537KM en een kofferbakinhoud van 585 liter blijft deze ŠKODA Enyaq jou verbazen. Of je nu naar je werk gaat of een weekendje weg met de familie; deze ŠKODA is geschikt voor elk avontuur.

Design
Vooruitstrevend

De ENYAQ iV is onthuld. Het nieuwe design is vooruitstrevend, evenwichtig en zelfverzekerd. Bekijk 'm zelf!

Interieur
Als thuis

Dankzij het luxe interieur voelt de ENYAQ iV als jouw tweede huis. In de praktijk ervaren?

Design
Selecties

Kies uit de selecties EcoSuite, Lodge, Loft, Lounge en Suite.

Ook voor jouw laadpaal
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy kunnen wij ook voor jou een Cube Laadpaal regelen.


Zelf je eigen ENYAQ iV samenstellen

Dit is ook Wittebrug.


De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld!


De conceptcar van de ŠKODA Vision 7S is onthuld.

Lees meer
Lees meer

ŠKODA Zaterdag


Voor de zaterdagfamilies die lief en leed met elkaar delen, voor hen die kilometers rijden en voor degene die houden van de zaterdag. Voor diegene is er ŠKODA.

Lees meer

ŠKODA ENYAQ COUPÉ IV


Als we het hebben over een auto dat klaar is voor de toekomst, dan hebben we het over de Enyaq Coupé IV. Dit model is een uitbreiding op de al…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.

* ŠKODA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 25 februari 2022, zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.

Private Lease Cro