Skip to the main content

Škoda Superb Combi

Rijklaar vanaf
€ 43.490
Standaard met Mild-Hybrid
DSG Automaat
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je Škoda Superb of Škoda Superb Combi wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. De verschillende mogelijkheden om in een nieuwe of occasion Škoda te rijden, zijn:
Ben jij er al uit?

Een super(b) combi

Standaard voorzien van mild-hybride technologie en binnenkort beschikbaar als plug-in-hybride met elektrische range van meer dan 100 kilometer.

Gebruiksvriendelijk
interieur

Het interieur is gebruiksvriendelijk met fysieke knoppen en een groot 13 inch touchscreen.

Geavanceerde
veiligheid

De Superb wordt ook geleverd met geavanceerde veiligheidssystemen, zoals Turn Assist en Crossroad Assist en 28-Simply Clever-functies.

Oogverblindend
Matrix koplampen

Leverbaar met Full LED Matrix-koplampen. Deze maken het mogelijk om met grootlicht te rijden zonder tegenliggers te verblinden.

Ruimte
en comfort

De nieuwe Škoda Superb en Superb Combi zet de traditie voort met een uitstekend design, ruimte, comfort, luxe en technologie.

Plug-in Hybride

Binnenkort ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride met elektrische range van meer dan 100 kilometer.

De nieuwste Superb combineert prestaties met milieuvriendelijkheid. Hij is, naast een mild-hybrid benzine, binnenkort ook beschikbaar als Plug-in-Hybride. De Superb is uitgerust met geavanceerde veiligheidssystemen, waaronder Turn Assist en Crossroad Assist. Turn Assist helpt u bij scherpe bochten en detecteert potentieel gevaarlijke situaties, terwijl Crossroad Assist uw veiligheid verhoogt bij het naderen van kruispunten.

Blijf op de hoogte
Plug-in Hybride

Zelf je eigen Superb Combi samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


De nieuwe Škoda Superb!


De nieuwe Škoda Superb beleefde op 2 november 2023 zijn wereldprimeur. Het vlaggenschip van Škoda is er wederom als Hatchback en Combi.      

Lees meer

De nieuwe Skoda Superb is onthuld!


En dít maakt ‘m zo bijzonder.   De gloednieuwe Skoda Superb, die zijn opwachting maakt in het voorjaar van 2024, belooft een indrukwekkende ervaring voor iemand die op zoek is…

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


Autoservice van der Velden Zoetermeer is nu WITTEBRUG!

Lees meer

De nieuwe Škoda Kodiaq komt eraan!


In het voorjaar van 2024 wordt hij verwacht, de nieuwe Škoda Kodiaq! Wil jij als eerste een proefrit maken en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? vul dan onderstaand…

Lees meer