Elektrisch rijden

De e-Crafter is nu bestelbaar! 

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens geven we vorm aan de wereld van morgen. Een wereld vol innovatie en duurzaamheid. Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald, is er vanaf dit najaar de e-Crafter. De eerste volledige elektrische bedrijfswagen van Volkswagen. En dat is nog maar het begin. Volkswagen Bedrijfswagens innoveert de komende jaren haar modellen verder op het gebied van duurzaamheid en draagt eraan bij, jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissievrije toekomst. Verschil moet er zijn.

0 gr/km

C0 2 uitstoot

Duurzame opdrachtgevers kiezen voor jou.

Een volledig elektrische bedrijfswagen gebruikt geen fossiele brandstoffen en stoot daarom geen CO2 uit. Daarnaast rijdt een elektrische auto stiller. Dat is goed voor het milieu en ook voor het imago van jouw bedrijf. Met een elektrische bedrijfswagen geniet je de voorkeur van bij opdrachtgevers voor wie duurzaamheid belangrijk is.

‘ s Nachts opladen aan je eigen laadpaal.

In plaats van benzine of diesel te tanken, laad je een elektrische bedrijfswagen op bij een oplaadpaal. Dat kan onderweg bij een snellader, maar ook ‘s nachts aan een laadpaal op jouw bedrijf of thuis voor de deur. Door slim na te denken over de inzet en oplaadmomenten van je bedrijfswagen past je elektrische bedrijfswagen moeiteloos in je dagelijkse bedrijfsvoering.

{

Binnenkort kunt u de nieuwe e-Crafter bij ons bestellen. Wees er als eerste bij om uw bestellingen zonder CO2 uitstoot uit te voeren.

Cees van Breugel
Volkswagen Bedrijfswagens

i

Offerte aanvraag

 

Bel mij terug