Skip to the main content

Volkswagene-Crafter

Vanaf
€ 58.600 excl. BTW
Financial lease vanaf*
€ 628 p/m
8 jaar onderhoud en APK
INCLUSIEF

Alles voor mekaar!

Wil jij met jouw bedrijf duurzaam en innovatief zijn? Maak dan kennis met de eerste elektrische Volkswagen bus. De e-Crafter is een bedrijfswagen die zwaar werk licht maakt. Hij biedt rijcomfort, optimale connectiviteit en is een geschikte bedrijfswagen voor werk in de stad. De e-Crafter is zeer rijkelijk uitgerust en met een laadvolume van 11,3 m3 geschikt voor elk werk.

Helemaal niks
Zero Emission

Wij berekenen samen met u hoe u over een paar jaar helemaal zero emission rijdt? Samen berekenen? Uw huidige wagenpark meegenomen?

Verantwoord
Elektrisch

Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat je altijd en overal service wilt bieden. Lease of koop nu de allereerste elektrische Crafter.

Wij kunnen
Alles!

Met ons ombouwcentrum maken we iedere Crafter geschikt voor elke klus. Pick-up, laadklep of bakwagen. U zegt het maar!

Complete luxe
Scherpste prijs

De Crafter Exclusive. Alles wat u wilt met € 1.300 korting, € 2.000 inruilpremie en gratis automaat!

ROB contract

Heb je al gehoord van ons ROB contract?

Als ondernemer zoek je naar de beste deal en de hoogste investeringsaftrek! Maar je wilt graag ook zekerheid over je onderhoudskosten. Dat kan! Wij bieden als Wittebrug een Reparatie Onderhoud en Bandencontract aan. Of het nu is voor 1 jaar of 5 jaar. Of voor 10.000 kilometer per jaar of 60.000 kilometer per jaar. Wij regelen dat het voor jou goed voor mekaar is!

Meer weten over het ROB contract
ROB contract

De e-Crafter

Voor wie duurzaamheid prioriteit heeft

Duurzaamheid
Voorkeurspositie

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad. Wij informeren je graag!

Onderhoud
Zorgeloos op weg

Bij de e-Crafter is het onderhoud de eerste 8 jaar standaard inbegrepen (tot een maximum van 240.000 km).

Veilig
Afstand bewaren

De Front assist noodremassistent met City Emergency braking helpt bij het verkorten van de remweg in gevaarlijke situaties in de praktijk van alledag. In de praktijk ervaren?

Ook voor jouw laadpaal
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy kunnen wij ook voor jou een Cube Laadpaal regelen.


Zelf je eigen e-Crafter samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Onze Servicebeloften


Wittebrug Volkswagen Bedrijfswagens is de ideale partner in ondernemen. Daarom hebben we zeven beloften opgeschreven, waar je ons aan kunt houden.

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer