Skip to the main content

VolkswagenTransporter

Binnenkort
bestelbaar

Veelzijdiger dan ooit

Eind 2024 introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de opvolgers van de huidige Transporter 6.1 en Caravelle 6.1. Deze nieuwe generatie is op alle fronten verbeterd. Zo krijgen de nieuwe modellen een aanzienlijk verder uitgebreide standaarduitrusting – met onder meer een digitale cockpit, centraal display en de nieuwste assistentiesystemen – plus volledig nieuwe en efficiënte aandrijflijnen. Zo heeft Volkswagen Bedrijfswagens met de Transporter voor het eerst een modelserie ontwikkeld die leverbaar wordt met diesel-, plug-in hybride- en elektrische aandrijflijnen.

Houd me op de hoogte
Veelzijdiger dan ooit

Ontdek de nieuwe Transporter

Met zijn strakke ontwerp is de nieuwe Transporter duidelijk herkenbaar als lid van de Volkswagen Bedrijfswagens-familie.

LED
koplampen

De standaard LED-koplampen zijn bepalend voor het aerodynamische design van bestelwagens van dit formaat. Ook aan de achterzijde krijgt de Transporter standaard LED-units.

In alle opzichten
verbeterd

Net als zijn voorgangers kan hij naar wens worden geconfigureerd met een achterklep of openslaande deuren.

Brede
keuze

Volkswagen gaat de nieuwe Transporter leveren als gesloten bestelwagen, dubbele cabine, Kombi (inclusief ramen en stoelen achterin), als pick-up dubbele cabine en als Caravelle.

Extra
laadvolume

Het (maximale) laadvolume van de Transporter met standaard wielbasis en standaard dak is toegenomen tot 5,8 m3.

Volkswagen Transporter

Houd me op de hoogte

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug: meer dan auto’s


Of je nu elke dag met de auto naar werk moet, of liever de fiets pakt en de auto alleen in het weekend gebruikt: bij ons vind je voor elke…

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

Wittebrug Maandabonnement


Wat als je áltijd de juiste keuze kon maken? Met het Wittebrug Maandabonnement kan het! Vervoer wat altijd pas bij jouw situatie.

Lees meer

Waarschuwingslampjes


Wat betekenen de waarschuwingslampjes op jouw dashboard? Hier vind je een handig overzicht!

Lees meer

Disclaimer: Wittebrug doet al het mogelijke om te verzekeren dat de inhoud van deze website actueel en correct is, maar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website. Sommige informatie op deze website kan incorrect zijn als gevolg van product- c.q. prijswijzigingen die zijn doorgevoerd sinds de betreffende inhoud op de website is geplaatst. Het is mogelijk dat delen van de beschreven of afgebeelde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar zijn. Volkswagen Bedrijfswagens behoudt zich het recht voor de productspecificaties en uitrusting te allen tijde te wijzigen. Wittebrug geeft graag de meest recente informatie over de productspecificaties en prijzen van onze modellen.