Skip to the main content

Volkswagen Tiguan Allspace

Rijklaar vanaf
€ 53.990
Private lease vanaf
€ 850 p/m
Extra inruilpremie
€ 2.000

Design met zelfvertrouwen

Als we het hebben de Volkswagen Tiguan All Space, dan hebben we het over een SUV met lef. Een SUV dat alles heeft wat jij nodig hebt. Vol met de nieuwste en slimste features en daarnaast zo ruim dat hij geschikt is voor elk avontuur.

Robuuste alleskunner
Veel ruimte

Met de tweede zitrij neergeklapt heeft de Tiguan Allspace maar liefst 1.920 liter bagageruimte.

Ruimer dan ruim
Optioneel 7 zitplaatsen

Extra zitrij? Klap deze omhoog wanneer je 7 personen vervoert en naar beneden wanneer je meer bagageruimte nodig hebt.

Op alles voorbereid
LED

Zijn LED achterlichten en trapeziumvormige uitlaten benadrukken het strakke design.

Innovatief
Digital Cockpit

Een multifunctioneel stuur dat verbonden is aan het display. Je kunt kiezen voor muziek luisteren via Spotify, routes en voor het bellen met je beste vriendin.

Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen Tiguan Allspace te:
Ben jij er al uit?

Zelf je eigen Tiguan Allspace samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

7-zits auto’s


Zoek je een 6 zits, 7 zits of nog wel groter? Wij zetten de leukste, handigste modellen voor je op een rijtje!

Lees meer

“Ik kreeg de kans om door te groeien”


Mitchell van Brugge (28) trad al in 2010 in dienst bij Wittebrug. Tijdens zijn BBL opleiding tot Monteur, zocht hij een fijne werkplek. Wittebrug Audi werd zijn onderkomen en vanuit…

Lees meer

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Gemiddeld brandstofverbruik: tussen 6,1 en 68,1 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: tussen 140 en 185 g/km.