Tiguan Allspace

Stoer, stijlvol, ruim en een comfortabele hoge zit.

Vanaf €36.951,-

Wij zetten hem meteen voor u klaar!

Een zee aan ruimte

De Tiguan Allspace biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Met state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort. Met de optionele derde zitrij is er plek voor maar liefst zeven personen. De Tiguan Allspace is leverbaar in vier uitvoeringen en staat vanaf nu bij Wittebrug in de showrooms.

Vanaf

€36.951

Rijklaar

Tiguan Allspace in het kort

De Tiguan Allspace valt niet alleen op door zijn langere wielbasis. Hij onderscheidt zich ook van de compactere Tiguan door zijn aangepaste ontwerp en zijn nog rijkere standaarduitrusting.

Ruimer dan ruim

Kies je voor de extra zitrij? Klap deze dan omhoog wanneer je 7 personen vervoert en naar beneden wanneer je meer bagageruimte nodig hebt.

Design & comfort

De grille met chromen lamellen lopen door in de koplampen en geven de Tiguan Allspace zijn robuuste uitstraling. Ten opzichte van de Tiguan heeft de Tiguan Allspace een langere wielbasis, dit levert meer stabiliteit en rijcomfort op.

Innovatief

Het infotainmentsysteem maakt elke rit in de Tiguan Allspace een comfortabele ervaring. Kies je voor het optionele Head-up Display, dan zie je de snelheid en navigatie recht voor je neus.

Een krachtige uitstraling

De Tiguan Allspace is aan de voorkant gemakkelijk te herkennen door het licht gewijzigde ontwerp van zijn motorkap en de grille. De voorkant van de motorkap heeft andere contouren en is iets hoger geworden. De Tiguan Allspace heeft een ander silhouet dan de Tiguan, beginnend bij de achterste deurgrepen. De ruit in de D-stijl is veel groter dan die in de ‘korte’ Tiguan, waarbij de onderste raamlijn naar boven loopt. Aan de achterkant is de Tiguan Allspace bovendien langer dan de huidige Tiguan.

Bekijk de Tiguan Allspace

Het innovatieve design geeft de Tiguan en de nieuwe Tiguan Allspace een onmiskenbare look die je duidelijk terugziet in de opvallende vorm van de optionele koplampverlichting led Plus en led-achterlichten.

{

De langere carrosserie verandert de proporties van de Tiguan Allspace. Zijn wielbasis is 110 mm langer dan die van de Tiguan en meet nu 2,791 mm.

Antoine Linderhof
Volkswagen

Plan je proefrit

 

i

Offerte aanvraag

 

Bel me terug