De Tiguan Allspace

Stoer, stijlvol, ruim, een comfortabele hoge zit én leverbaar vanaf 36.951

Volkswagen introduceert de Tiguan Allspace.

De Tiguan Allspace biedt een zee aan ruimte en een wereld aan mogelijkheden. On-road, off-road én online. Met state-of-the-art technologie, gestroomlijnd design en ultiem comfort. Met de optionele derde zitrij is er plek voor maar liefst zeven personen. De Tiguan Allspace is leverbaar in vier uitvoeringen en staat vanaf nu bij Wittebrug in de showrooms.

|

Met zijn opvallende verhoudingen heeft de Tiguan vanaf het eerste contact een krachtige uitstraling.

“De Tiguan Allspace valt niet alleen op door zijn langere wielbasis. Hij onderscheidt zich ook van de compactere Tiguan door zijn aangepaste ontwerp en zijn nog rijkere standaarduitrusting. De Tiguan Allspace is aan de voorkant gemakkelijk te herkennen door het licht gewijzigde ontwerp van zijn motorkap en de grille. De voorkant van de motorkap heeft andere contouren en is iets hoger geworden. De Tiguan Allspace heeft een ander silhouet dan de Tiguan, beginnend bij de achterste deurgrepen. De ruit in de D-stijl is veel groter dan die in de ‘korte’ Tiguan, waarbij de onderste raamlijn naar boven loopt. Aan de achterkant is de Tiguan Allspace bovendien langer dan de huidige Tiguan.”

De meest opvallende features van de Tiguan Allspace.

Panoramaschuif-/kanteldak en sfeerverlichting.
In de Tiguan heb je extra veel licht en een goed zicht op de lucht dankzij het optionele panoramaschuif-/kanteldak met royale afmetingen. Het glazen dak kun je volledig elektrisch openen, omhoog doen en omlaag halen. En als de sterren of het stadslicht niet fel genoeg zijn, dan kun je de gedimde interieurverlichting aan zetten.

Koplampverlichting led Plus en led-achterlichten.
Het innovatieve design geeft de Tiguan en de nieuwe Tiguan Allspace een onmiskenbare look die je duidelijk terugziet in de opvallende vorm van de optionele koplampverlichting led Plus en led-achterlichten. Dankzij het optionele “Dynamic Light Assist” wordt het toekomende verkeer niet verblind, zelfs niet met groot licht.

Meer ruimte achterin en een 115 liter grotere kofferbak.
De langere carrosserie verandert de proporties van de Tiguan Allspace. Zijn wielbasis is 110 mm langer dan die van de Tiguan en meet nu 2,791 mm. De grotere overhang achter benadrukt het eigen karakter van de SUV. De totale lengte van de auto nam toe met 215 mm tot 4,704 mm. Door de aangepaste lengte en wielbasis is de Tiguan Allspace uitzonderlijk ruim. Op de achterbank hebben de passagiers 60 mm meer beenruimte en ook kan er 115 liter meer bagage worden meegenomen (kofferbakvolume: 730 tot 1770 liter).