Skip to the main content

Volkswagen Touareg

Rijklaar vanaf
€ 89.990
Trekgewicht tot
3.500 kg
Bijtelling
vanaf € 545

De Touareg uitgelicht

De Touareg R eHybrid is de meest krachtige Volkswagen ooit gebouwd aangezien er in de Touareg R een 3.0 6-cilinder TSI motor wordt gecombineerd met een elektromotor en daarmee 700nM koppel en 340kW (462pk) vermogen levert.

Extra comfortabel
onderweg

Luchtvering past zich automatisch aan verschillende rijomstandigheden aan, zoals belading, terrein en snelheid.

Belangrijke info
direct op het scherm

De Touareg is uitgerust met een geavanceerd Innovision Cockpit, dat bestaat uit een 30,5 cm Digital Cockpit achter het stuur en een 38,1 cm Discover Premium navigatiesysteem.

Interieurverlichting
instelbaar

De interieurverlichting is in twee delen gesplitst, zo kan je verschillende kleuren voor het onderste en bovenste gedeelte van het interieur.

Designvolle achterlichten
met verlicht logo

De achterkant maakt indruk met een 100% elektrische achterklep en een elektrische bagageruimteafdekking.

Zelf je eigen Touareg samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

 

Disclaimer: Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. VAanbod geldig zolang de voorraad strekt. Gecombineerd hybride brandstofverbruik: tussen 2,2 l/100 km. Gemiddelde CO2 emissie: 51 g/km.