Skip to the main content
Private lease vanaf*
€ 394 p/m*

De Volkswagen up! groots met ruimte

Ruim, zuinig en comfortabel. De nieuwe Volkswagen up! blijft je verbazen. Met zijn ruime interieur en kleurrijke exterieur is de Volkswagen up! een uitblinker in alles. Het is één van de meest comfortabele stadsauto’s die je geheel naar wens kunt personaliseren.

Compact
Ruimte zat

De volkswagen up! is compact, maar niet klein. Ontdek zelf hoe verrassend veel ruimte deze stadsauto heeft.

Smartphone integratie
Maps + more

Verbind je telefoon met je volkswagen up! en blijf onderweg op de hoogte van je vrienden, playlist en route.

Rijbaanassistent
Lane assist

Jij blijft dankzij het slimme Lane Assist altijd netjes middenop je rijbaan rijden.

Interieur
Personaliseren

Het interieur is helemaal te personaliseren. Van bekleding tot dashboard, zodat je altijd met een glimlach de weg op gaat.

Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Wil jij geen auto kopen, maar wil je deze leasen of misschien wel huren? Ook dat kan bij Wittebrug Volkswagen. Wij helpen je graag om te kijken wat het best bij jouw situatie past. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen up! te:
Ben jij er al uit?

Zelf je eigen volkswagen up! samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

De nieuwe Volkswagen Polo


Volkswagen heeft succesnummer Polo ingrijpend vernieuwd. Zo is het een van de eerste auto’s in zijn klasse die gedeeltelijk geautomatiseerd kan rijden. En er is meer. Front en achterzijde vallen…

Lees meer

 *Totaalprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten.
* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km Gemiddelde CO2 emissie: 81 g/km