Skip to the main content

VolkswagenID. VIZZION

In productie
vanaf 2025
Premium Sedan
volledig elektrisch

Autorijden zoals je het nog nooit ervaren hebt

Als je een dag in het leven van de toekomst zou moeten schetsen, hoe zou die er dan uitzien? Met de ID. VIZZION is het reizen in ieder geval heel comfortabel. Een toekomstbeeld, waar jij nu vast een blik op kunt werpen.

Toekomst
Autonoom

De toekomst is namelijk volledig autonoom. Dat betekent dat je straks helemaal geen stuur en pedalen meer nodig hebt.

Virtueel
Gastheer

De ID. VIZZION kan jouw wensen onthouden om je een nog betere ervaring te geven. Ook leert de auto om empatisch te reageren, zodat hij een soort virtuele gastheer voor jou is.

Bediening
Stem en gebaren

De ID. VIZZION reageert op de commando’s die jij met je stem en met gebaren geeft. Er zijn nog maar twee traditionele knoppen in de auto die je kunt gebruiken.

Ruim
Ruimer

Het 'open space' concept is een ruime designer lounge. Leun achterover in een van de ergonomische stoelen en gebruik de tijd om in alle rust te werken of te ontspannen.

Hou me op de hoogte

Houd mij op de hoogte

Occasions


Minimaal 6 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen ID. 7 komt eraan!


Medio 2023 wordt de eerste elektrische sedan van Volkswagen verwacht. Lees de highlights in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

ID. AERO


Eind 2023 wordt deze eerste elektrische limousine van Volkswagen verwacht. Lees de highlights in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Volkswagen campers


De Volkswagen campers van Wittebrug: de California en de Grand California . Ook voor kampeerders hebben wij het aanbod! Een hotel op wielen.

Lees meer