Skip to the main content

VolkswagenCaddy Cargo

Rijklaar vanaf
€ 14.100
Financial lease vanaf*
€ 179 p/m
Operational lease vanaf*
€ 299 p/m

100% nieuw. 100% Caddy.

De meest vooruitstrevende Caddy ooit.

Digital cockpit
Alles in één oogopslag

Duidelijke, contrastrijke beelden verschijnen op het display, die een schermdiagonaal van 25,4 cm heeft. De bestuurder kan kiezen tussen drie verschillende schermconfiguraties.

Bestuurdersplek
Extra ergonomisch

De nieuwe Caddy is verkrijgbaar met nieuwe en extra ergonomische stoelen: dit zijn de AGR Ergocomfortstoelen met AGR certificering. Fijn voor lange ritten. Ervaar het zelf!

Motoren
Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen. Meer weten?

Assistentie
Automatisch meer comfort

Met de optionele, geavanceerde rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy bent u altijd ontspannen onderweg en komt u uitgerust bij uw klus aan.

Zelf je eigen Caddy Cargo samenstellen

Occasions


Minimaal 6 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Onze Servicebeloften


Wittebrug Volkswagen Bedrijfswagens is de ideale partner in ondernemen. Daarom hebben we zeven beloften opgeschreven, waar je ons aan kunt houden.

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer

Alle prijzen die op de bedrijfswagens pagina’s zijn vermeld zijn exclusief BTW.