Skip to the main content

VolkswagenCaddy Cargo

Vanaf
€ 19.570 excl. BTW
Garantie
4 jaar

Caddy Cargo Exclusive

De vijfde en nieuwste generatie van de Caddy Cargo is luxer uitgerust dan ooit. Met zijn sportieve design en enorme hoeveelheid ruimte is de Caddy Cargo perfect voor jouw bedrijf. Daarnaast bezit de Volkswagen Caddy Cargo over boordevol technologieën die zorgen voor veiligheid, connectiviteit en effectiviteit. Dit is de meest vooruitstrevende Caddy ooit.

Helemaal niks
Zero Emission

Wij berekenen samen met jou hoe je over een paar jaar helemaal zero emission rijdt? Samen berekenen? Jouw huidige wagenpark meegenomen?

Goed verzekerd
Gegarandeerd

De beste producten voor jou. De beste garantie standaard 4 jaar.

100% nieuw. 100% Caddy.

De meest vooruitstrevende Caddy ooit.

Digital cockpit
Alles in één oogopslag

Duidelijke, contrastrijke beelden verschijnen op het display, die een schermdiagonaal van 25,4 cm heeft. De bestuurder kan kiezen tussen drie verschillende schermconfiguraties.

Bestuurdersplek
Extra ergonomisch

De nieuwe Caddy is verkrijgbaar met nieuwe en extra ergonomische stoelen: dit zijn de AGR Ergocomfortstoelen met AGR certificering. Fijn voor lange ritten. Ervaar het zelf!

Motoren
Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen. Meer weten?

Assistentie
Automatisch meer comfort

Met de optionele, geavanceerde rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy bent u altijd ontspannen onderweg en komt u uitgerust bij uw klus aan.

Zelf je eigen Caddy Cargo samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Stappen richting duurzaamheid met de ID BUZZ


Koppert zet grote stappen richting duurzaamheid met de ID BUZZ

Lees meer

Klant aan het woord: zó bespaar je energie op de zaak!


CoolConnect verzorgt het hele proces van advies tot en met installatie van airconditioning en warmtepompen, voor zakelijke markt én particulieren. Hoe doen zij dit? Waar komen de 5 nieuwe, verlengde…

Lees meer

Vervoer van de toekomst begint…hier!


Een must-read voor alle ondernemers die ook duurzaam willen ondernemen, én die een eerlijk inkijkje willen in het rijden met een elektrische bus!

Lees meer

Disclaimer: Alle adviesprijzen vermeld op deze website, zijn exclusief btw, bpm, kosten rijklaarmaken, recycling-, en beheerbijdrage en leges. Op deze website vind je de prijslijsten van alle modellen, waarin ook alle adviesprijzen inclusief btw, bpm, kosten rijklaar maken, recycling- en beheerbijdrage en leges staan vermeld. Als gevolg van onder andere de oorlog in Oekraïne en het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de bedrijfswagen is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de bedrijfswagen.