Skip to the main content

VolkswagenCaddy Cargo

Vanaf
€ 18.075 excl. BTW
Financial lease vanaf*
€ 210 / mnd
Operational lease vanaf*
€ 384 / mnd

Caddy Cargo Exclusive

De vijfde en nieuwste generatie van de Caddy Cargo is luxer uitgerust dan ooit. Met zijn sportieve design en enorme hoeveelheid ruimte is de Caddy Cargo perfect voor jouw bedrijf. Daarnaast bezit de Volkswagen Caddy Cargo over boordevol technologieën die zorgen voor veiligheid, connectiviteit en effectiviteit. Dit is de meest vooruitstrevende Caddy ooit.

Helemaal niks
Zero Emission

Wij berekenen samen met jou hoe je over een paar jaar helemaal zero emission rijdt? Samen berekenen? Jouw huidige wagenpark meegenomen?

Nieuwe bus
ID Switch

Wachten op de ID Switch was nog nooit zo leuk, een nieuwe bus en straks als eerste de nieuwe ID Buzz Cargo.

Voordeel
Complete luxe

De meeste luxe voor de laagste prijs? De Caddy Cargo Exclusive met € 1200 voordeel!

Goed verzekerd
Gegarandeerd

De beste producten voor jou. De beste garantie standaard 4 jaar.

ROB contract

Heb je al gehoord van ons ROB contract?

Als ondernemer zoek je naar de beste deal en de hoogste investeringsaftrek! Maar je wilt graag ook zekerheid over je onderhoudskosten. Dat kan! Wij bieden als Wittebrug een Reparatie Onderhoud en Bandencontract aan. Of het nu is voor 1 jaar of 5 jaar. Of voor 10.000 kilometer per jaar of 60.000 kilometer per jaar. Wij regelen dat het voor jou goed voor mekaar is!

Meer weten over het ROB contract
ROB contract

100% nieuw. 100% Caddy.

De meest vooruitstrevende Caddy ooit.

Digital cockpit
Alles in één oogopslag

Duidelijke, contrastrijke beelden verschijnen op het display, die een schermdiagonaal van 25,4 cm heeft. De bestuurder kan kiezen tussen drie verschillende schermconfiguraties.

Bestuurdersplek
Extra ergonomisch

De nieuwe Caddy is verkrijgbaar met nieuwe en extra ergonomische stoelen: dit zijn de AGR Ergocomfortstoelen met AGR certificering. Fijn voor lange ritten. Ervaar het zelf!

Motoren
Economisch en comfortabel

De nieuwe Caddy kan op diesel, benzine of aardgas rijden. Dit is de volgende evolutionaire fase van motorontwikkelingen. Meer weten?

Assistentie
Automatisch meer comfort

Met de optionele, geavanceerde rijhulpsystemen in de nieuwe Caddy bent u altijd ontspannen onderweg en komt u uitgerust bij uw klus aan.

Zelf je eigen Caddy Cargo samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Onze Servicebeloften


Wittebrug Volkswagen Bedrijfswagens is de ideale partner in ondernemen. Daarom hebben we zeven beloften opgeschreven, waar je ons aan kunt houden.

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer

Disclaimer:  Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Prijzen zijn exclusief kosten rijklarmaken, exclusief BPM en exclusief BTW. Financial lease aanbieding is op basis van 25% aanbetaling, 25% slotsom een 5 jarig contract. Operational lease is op basis van een 5 jarig contract en en 10.000 km. per jaar. Andere looptijden en kilometrages op aanvraag.