Skip to the main content

VolkswagenCrafter

Vanaf
€ 32.700 excl. BTW
Financial lease vanaf*
€ 389 / mnd
Operational lease vanaf*
€ 564 / mnd

Alles voor mekaar!

De beste belaadbaarheid in zijn klasse, dat is de Volkswagen Crafter. Het is een rijkelijk uitgeruste bedrijfswagen dat het presteert om aan al jouw eisen te voldoen. De Crafter beschikt over comfort en daarnaast over de slimste technologieën. Deze Volkswagen is niet alleen jouw vervoersmiddel, maar zorgt daarnaast ook voor een fijne werkplek.

Helemaal niks
Zero Emission

Wij berekenen samen met u hoe u over een paar jaar helemaal zero emission rijdt? Samen berekenen? Uw huidige wagenpark meegenomen?

Verantwoord
Elektrisch

Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat je altijd en overal service wilt bieden. Lease of koop nu de allereerste elektrische Crafter.

Wij kunnen
Alles!

Met ons ombouwcentrum maken we iedere Crafter geschikt voor elke klus. Pick-up, laadklep of bakwagen. U zegt het maar!

Complete luxe
Scherpste prijs

De Crafter Exclusive. Alles wat u wilt met € 1.300 korting, € 2.000 inruilpremie en automaat van € 2.000 voor € 1.000!

Automaat van € 2.000 voor € 1.000!

8-traps automaat t.w.v. € 2.000 tijdelijk met 50% korting bij Wittebrug!

In de stad of in de file rij je relaxt met twee handen aan het stuur terwijl jouw linkervoet rust. Dat allemaal door de 8-traps automaat die nu voor slechts € 1.000 bij Wittebrug verkrijgbaar is. Je hebt het dik verdiend!

Nog nooit in een bus met automaat gereden? Ik nodig je uit om een vrijblijvende proefrit te maken in de Crafter.

Pieter Janssen
Manager Bedrijfswagens, Wittebrug

Ik wil graag die proefrit maken!
Automaat van € 2.000 voor € 1.000!

ROB contract

Heb je al gehoord van ons ROB contract?

Als ondernemer zoek je naar de beste deal en de hoogste investeringsaftrek! Maar je wilt graag ook zekerheid over je onderhoudskosten. Dat kan! Wij bieden als Wittebrug een Reparatie Onderhoud en Bandencontract aan. Of het nu is voor 1 jaar of 5 jaar. Of voor 10.000 kilometer per jaar of 60.000 kilometer per jaar. Wij regelen dat het voor jou goed voor mekaar is!

Meer weten over het ROB contract
ROB contract

Laden maar!

De nieuwe Crafter overtuigt met de beste belaadbaarheid in zijn klasse.

Ruimte
Altijd opgeruimd

In de nieuwe Crafter vindt alles zijn plek, van dossiermap en koffiebeker tot duimstok.


Goed voorbereid
Neemt alles mee

De nieuwe Crafter Bestelwagen is de enige bus in zijn klasse met standaard voorgeboorde gaten voor de solide inbouw van opbergsystemen.

Gemak
Makkelijk in en uitladen

De drempel loopt over de gehele breedte van de achterzijde en maakt het in- en uitladen gemakkelijker. In het echt zien?

Luxe
Van alle gemakken voorzien

Via het 230V-stopcontact bij de bestuurdersstoel kunnen zowel laptops als gereedschapsaccu’s worden opgeladen. Ervaar het zelf!

Zelf je eigen Crafter samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Aluca garantie


Aluca is de lichtgewicht oplossing voor jouw bedrijfswageninrichting. Profiteer van 8 jaar garantie op onze aluminium maatwerkinrichting, voor jouw bedrijfswagen! Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden met Aluca-inrichting? Dan…

Lees meer

Onze Servicebeloften


Wittebrug Volkswagen Bedrijfswagens is de ideale partner in ondernemen. Daarom hebben we zeven beloften opgeschreven, waar je ons aan kunt houden.

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer

Disclaimer:  Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Prijzen zijn exclusief kosten rijklarmaken, exclusief BPM en exclusief BTW. Financial lease aanbieding is op basis van 25% aanbetaling, 25% slotsom een 5 jarig contract. Operational lease is op basis van een 5 jarig contract en en 10.000 km. per jaar. Andere looptijden en kilometrages op aanvraag.