Skip to the main content

VolkswagenCrafter

Tijdelijk
€ 31.250 excl. BTW
Crafter voor de prijs van een
Transporter
Alleen uit
voorraad

Alles voor mekaar!

De beste belaadbaarheid in zijn klasse, dat is de Volkswagen Crafter. Het is een rijkelijk uitgeruste bedrijfswagen dat het presteert om aan al jouw eisen te voldoen. De Crafter beschikt over comfort en daarnaast over de slimste technologieën. Deze Volkswagen is niet alleen jouw vervoersmiddel, maar zorgt daarnaast ook voor een fijne werkplek.

Helemaal niks
Zero Emission

Wij berekenen samen met u hoe u over een paar jaar helemaal zero emission rijdt? Samen berekenen? Uw huidige wagenpark meegenomen?

Verantwoord
Elektrisch

Omdat je de verantwoordelijkheid neemt als het om het klimaat gaat. Omdat je altijd en overal service wilt bieden. Lease of koop nu de allereerste elektrische Crafter.

Wij kunnen
Alles!

Met ons ombouwcentrum maken we iedere Crafter geschikt voor elke klus. Pick-up, laadklep of bakwagen. U zegt het maar!

Laden maar!

De nieuwe Crafter overtuigt met de beste belaadbaarheid in zijn klasse.

Ruimte
Altijd opgeruimd

In de nieuwe Crafter vindt alles zijn plek, van dossiermap en koffiebeker tot duimstok.


Goed voorbereid
Neemt alles mee

De nieuwe Crafter Bestelwagen is de enige bus in zijn klasse met standaard voorgeboorde gaten voor de solide inbouw van opbergsystemen.

Gemak
Makkelijk in en uitladen

De drempel loopt over de gehele breedte van de achterzijde en maakt het in- en uitladen gemakkelijker. In het echt zien?

Luxe
Van alle gemakken voorzien

Via het 230V-stopcontact bij de bestuurdersstoel kunnen zowel laptops als gereedschapsaccu’s worden opgeladen. Ervaar het zelf!

Zelf je eigen Crafter samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Stappen richting duurzaamheid met de ID BUZZ


Koppert zet grote stappen richting duurzaamheid met de ID BUZZ

Lees meer

Klant aan het woord: zó bespaar je energie op de zaak!


CoolConnect verzorgt het hele proces van advies tot en met installatie van airconditioning en warmtepompen, voor zakelijke markt én particulieren. Hoe doen zij dit? Waar komen de 5 nieuwe, verlengde…

Lees meer

Vervoer van de toekomst begint…hier!


Een must-read voor alle ondernemers die ook duurzaam willen ondernemen, én die een eerlijk inkijkje willen in het rijden met een elektrische bus!

Lees meer

Disclaimer: 1. Alle adviesprijzen vermeld op deze website, zijn exclusief btw, bpm, kosten rijklaarmaken, recycling-, en beheerbijdrage en leges. Op deze website vind je de prijslijsten van alle modellen, waarin ook alle adviesprijzen inclusief btw, bpm, kosten rijklaar maken, recycling- en beheerbijdrage en leges staan vermeld. Als gevolg van onder andere de oorlog in Oekraïne en het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de bedrijfswagen is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de bedrijfswagen.

2. Het maximale laadvermogen is gebaseerd op een Crafter Bestelwagen GVW 5.500 kg. Om dit voertuig te kunnen besturen is een C1-rijbewijs benodigd. Verder is het laadvermogen gebaseerd op massa ledig voertuig. Voor het laadvermogen o.b.v. massa rijklaar (inclusief bestuurder van 75 kg en 90% gevulde brandstoftank) dient het laadvermogen met 100 kg te worden verminderd.