Skip to the main content
Vanaf
€ 42.938 excl BTW
Welkom
in een nieuwe wereld

De nieuwe Volkswagen Multivan

Deze Volkswagen bedrijfswagen is niet zomaar een Volkswagen. Dit is een Volkswagen die boven zichzelf uitstijgt. Met zijn veelzijdige interieur, biedt deze Multivan jou een rijkelijk uitgerust comfort. Deze Volkswagen is multifunctioneler dan ooit. Met zijn slimme assistenten, uitblinkende exterieur en een vooruitstrevend design is deze Volkswagen innovatiever dan al zijn voorgangers.

Alles naar
een hoger plan

De Volkswagen Multivan beschikt over een tweedelig glazen pano-ramadak. Door de hoeveelheid licht die binnenkomt, voelt deze Multivan nog ruimer.

Familieauto, verhuisauto
Van-alles-auto

Of je de stoelen tegenover elkaar wilt plaatsen, je ze in dezelfde rijrichting wilt zetten of dat je alle stoelen eruit wilt halen, het kan in de Multivan allemaal.

Multifunctioneel
Ruimtelijk

De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Intelligente
assistentie

De Volkswagen Multivan is op het gebied van veiligheid compleet uitgebreid. De Multivan heeft 20 nieuwe assistenten, die ervoor zorgen dat jij veilig en verantwoord op de weg bent.

ROB contract

Heb je al gehoord van ons ROB contract?

Als ondernemer zoek je naar de beste deal en de hoogste investeringsaftrek! Maar je wilt graag ook zekerheid over je onderhoudskosten. Dat kan! Wij bieden als Wittebrug een Reparatie Onderhoud en Bandencontract aan. Of het nu is voor 1 jaar of 5 jaar. Of voor 10.000 kilometer per jaar of 60.000 kilometer per jaar. Wij regelen dat het voor jou goed voor mekaar is!

Meer weten over het ROB contract
ROB contract

Als eerste de Volkswagen Multivan

Houd mij op de hoogte!

Dit is ook Wittebrug


Wittebrug en Way to Zero


Way to zero? Way to go! Duurzaam ondernemen, vergroenen, zero emission... wij leggen je uit wat die termen nou precies inhouden en hoe jij je steentje bij kunt dragen!  

Lees meer

ROB-contract


Graag laten we je kennis maken met ROB. ROB gaat héél goed samen met jouw bus en klus. Speciaal voor de ondernemer die net dat beetje extra zekerheid en budgeteerbaarheid…

Lees meer

De nieuwe Multivan


Deze Volkswagen Bedrijfswagen is niet zomaar een Volkswagen. Dit is een Volkswagen die boven zichzelf uitstijgt. Multifunctioneler dan ooit. Met zijn slimme assistenten, uitblinkende exterieur en een vooruitstrevend design is…

Lees meer

De ID Buzz Cargo


Met de volledig elektrische ID.Buzz Cargo, brengen we de iconische T1 ‘back to the future’ wel héél dichtbij! Zie jij jezelf, of jouw medewerkers al zitten, in hét ultieme visitekaartje…

Lees meer