Skip to the main content
Vanaf
€ 55.904 Rijklaar, incl. BTW
Private lease
vanaf € 805 per maand

De nieuwe Volkswagen Multivan

Deze Volkswagen bedrijfswagen is niet zomaar een Volkswagen. Dit is een Volkswagen die boven zichzelf uitstijgt. Met zijn veelzijdige interieur, biedt deze Multivan jou een rijkelijk uitgerust comfort. Deze Volkswagen is multifunctioneler dan ooit. Met zijn slimme assistenten, uitblinkende exterieur en een vooruitstrevend design is deze Volkswagen innovatiever dan al zijn voorgangers.

Alles naar
een hoger plan

De Volkswagen Multivan beschikt over een tweedelig glazen pano-ramadak. Door de hoeveelheid licht die binnenkomt, voelt deze Multivan nog ruimer.

Familieauto, verhuisauto
Van-alles-auto

Of je de stoelen tegenover elkaar wilt plaatsen, je ze in dezelfde rijrichting wilt zetten of dat je alle stoelen eruit wilt halen, het kan in de Multivan allemaal.

Multifunctioneel
Ruimtelijk

De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Intelligente
assistentie

De Volkswagen Multivan is op het gebied van veiligheid compleet uitgebreid. De Multivan heeft 20 nieuwe assistenten, die ervoor zorgen dat jij veilig en verantwoord op de weg bent.

ROB contract

Heb je al gehoord van ons ROB contract?

Als ondernemer zoek je naar de beste deal en de hoogste investeringsaftrek! Maar je wilt graag ook zekerheid over je onderhoudskosten. Dat kan! Wij bieden als Wittebrug een Reparatie Onderhoud en Bandencontract aan. Of het nu is voor 1 jaar of 5 jaar. Of voor 10.000 kilometer per jaar of 60.000 kilometer per jaar. Wij regelen dat het voor jou goed voor mekaar is!

Meer weten over het ROB contract
ROB contract

Als eerste de Volkswagen Multivan

Ik wil een proefrit!

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Snelwegsprookjes


Wist je dat Volkswagen speciaal voor jou, interactieve luisterverhalen heeft gemaakt? Samen met de beste kinderboekenschrijvers van Nederland, verandert Volkswagen een ritje op de snelweg in een fantastisch avontuur! Benieuwd?…

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer