Skip to the main content
Vanaf
€ 59.990 Rijklaar, incl. BTW
Extra inruilpremie
€ 3.500 incl. BTW
Tot
7 zitplaatsen

De Volkswagen Multivan

Deze Volkswagen bedrijfswagen is niet zomaar een Volkswagen. Dit is een Volkswagen die boven zichzelf uitstijgt. Met zijn veelzijdige interieur, biedt deze Multivan jou een rijkelijk uitgerust comfort. Deze Volkswagen is multifunctioneler dan ooit. Met zijn slimme assistenten, uitblinkende exterieur en een vooruitstrevend design is deze Volkswagen innovatiever dan al zijn voorgangers.

Alles naar
een hoger plan

De Volkswagen Multivan beschikt over een tweedelig glazen pano-ramadak. Door de hoeveelheid licht die binnenkomt, voelt deze Multivan nog ruimer.

Familieauto, verhuisauto
Van-alles-auto

Of je de stoelen tegenover elkaar wilt plaatsen, je ze in dezelfde rijrichting wilt zetten of dat je alle stoelen eruit wilt halen, het kan in de Multivan allemaal.

Multifunctioneel
Ruimtelijk

De nieuwe multifunctionele tafel schuif je over de rails naar je ideale plek. Of schuif ingeklapt tussen de voorstoelen. En voilà, je hebt een comfortabele middenconsole.

Intelligente
assistentie

De Volkswagen Multivan is op het gebied van veiligheid compleet uitgebreid. De Multivan heeft 20 nieuwe assistenten, die ervoor zorgen dat jij veilig en verantwoord op de weg bent.

Ervaar de Volkswagen Multivan

Ik wil een proefrit!

Dit is ook Wittebrug


Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Stappen richting duurzaamheid met de ID BUZZ


Koppert zet grote stappen richting duurzaamheid met de ID BUZZ

Lees meer

Klant aan het woord: zó bespaar je energie op de zaak!


CoolConnect verzorgt het hele proces van advies tot en met installatie van airconditioning en warmtepompen, voor zakelijke markt én particulieren. Hoe doen zij dit? Waar komen de 5 nieuwe, verlengde…

Lees meer

Vervoer van de toekomst begint…hier!


Een must-read voor alle ondernemers die ook duurzaam willen ondernemen, én die een eerlijk inkijkje willen in het rijden met een elektrische bus!

Lees meer

Disclaimer: De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges en eventueel beheerbijdrage.