Skip to the main content

VolkswagenTransporter

Vanaf
€ 26.950 excl. BTW
Financial lease vanaf*
€ 317 / mnd
Operational lease
€ 479 /mnd

Jouw Transporter, voor mekaar!

De Volkswagen Transporter is vernieuwd en op alle vlakken verbeterd. Aangevuld met de meest nieuwe generatie infotainmentsystemen, een nieuwe onderlaadfunctie en een compleet nieuw dashboard. Hiermee sluit de Transporter perfect aan op de wensen van echte vakmensen. Het is een iconische bus met een enorme staat van dienst.

Helemaal niks
Zero Emission

Wij berekenen samen met jou hoe je over een paar jaar helemaal zero emission rijdt? Samen berekenen? Jouw huidige wagenpark meegenomen?

Multitask
Nieuwe Multivan

Het is én én bij de Multivan. Een efficiënte benzinemotor gecombineerd met een batterij. Maar nog steeds alle luxe zoals u gewend bent van de multivan.

Nieuwe bus
ID Switch

Wachten op de ID Switch was nog nooit zo leuk, een nieuwe bus en straks als eerste de nieuwe ID Buzz Cargo.

Complete Luxe
Scherpste prijs

De Bulli. Alles wat u wilt met € 1200 voordeel en € 1000 inruilpremie. Alles voor mekaar!

ROB contract

Heb je al gehoord van ons ROB contract?

Als ondernemer zoek je naar de beste deal en de hoogste investeringsaftrek! Maar je wilt graag ook zekerheid over je onderhoudskosten. Dat kan! Wij bieden als Wittebrug een Reparatie Onderhoud en Bandencontract aan. Of het nu is voor 1 jaar of 5 jaar. Of voor 10.000 kilometer per jaar of 60.000 kilometer per jaar. Wij regelen dat het voor jou goed voor mekaar is!

Meer weten over het ROB contract
ROB contract

Voor elke branche.

De voordelen van een Volkswagen Bedrijfswagen Transporter

Werkplek
Goed klimaat

Moderne airco's regelen in een handomdraai de interieurtemperatuur en zorgen ook op warme dagen voor koele lucht. Zelf ervaren?

Infotainment
Navigatie en radio

Uitgerust met de nieuwste radio- en navigatiesystemen zorgt hij voor topentertaiment en perfecte oriëntatie.

Lekker licht
Koplampen

Standaard is de Transporter uitgerust met efficiënte H4-koplampen met lichtbundelhoogteverstelling.

Ruimte
Voor elke klus

Hoogwaardig interieur, royale laadruimte. Zien in de praktijk?

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Bavak: een Bedrijfswagen voor elk aspect van een klus.


Wie veel onderweg is, herkent het wel. Jouw Bedrijfswagen is vaak een kantoor, werkplaats én pauze-plek in één. Zo ook voor Bavak Security Group uit Noordwijk. Michael van Klaveren, aankomend…

Lees meer

Onze Servicebeloften


Wittebrug Volkswagen Bedrijfswagens is de ideale partner in ondernemen. Daarom hebben we zeven beloften opgeschreven, waar je ons aan kunt houden.

Lees meer

Zo doen we dat: op elke klus een perfecte bus!


Pieter Janssen (33), Manager Volkswagen Bedrijfswagens,  snapt waar ondernemers behoefte aan hebben. Hoe zijn dag eruit ziet? “Zorgen dat iedereen snel kan schakelen om de klant op weg te helpen,…

Lees meer

Disclaimer:  Afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. Prijzen zijn exclusief kosten rijklarmaken, exclusief BPM en exclusief BTW. Financial lease aanbieding is op basis van 25% aanbetaling, 25% slotsom een 5 jarig contract. Operational lease is op basis van een 5 jarig contract en en 10.000 km. per jaar. Andere looptijden en kilometrages op aanvraag.