Skip to the main content
Prijs vanaf
€ 39.990
SEPP subsidie
€ 2.950
Private lease vanaf
€ 529 p/m

Private lease de ID.3

De ID.3 is een ideale auto om te leasen. Private lease is de particuliere vorm van operational lease. Dit betekent dat jij tegen een bepaald bedrag per maand een auto ter beschikking krijgt. De leasemaatschappij draagt zorg voor alle kosten en risico’s, zo geniet jij van zorgeloze mobiliteit.

De ID.3, zuinig in verbruik en financieel aantrekkelijk!

Direct samenstellen kan hier
Private lease de ID.3
Kopen, huren, leasen

Wat wil jij?

Wij staan voor je klaar om je te helpen bij het kopen, leasen of huren van een auto. We kijken samen naar welke mogelijkheid het beste bij jouw situatie past. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen ID.3 te:
Wat wil jij?

De toekomst is elektrisch!

Wittebrug is dé expert op het gebied van elektrisch rijden. Benieuwd naar de ID.3 modellen of naar de laadoplossingen? Maak een afspraak bij ons in een showroom of online. We vertellen je graag meer!

  • Bekijk de ID.3 modellen in onze ruime showrooms.
  • Je vindt bij ons ID.3’s die je kunt kopen, huren of (private) leasen.
  • Natuurlijk zorgen wij ook over de juiste laadoplossing, zoals onze slimme Cube.
  • De koffie staat klaar!

Lees hier meer over ons elektrisch aanbod.

De toekomst is elektrisch!

De Volkswagen ID.3 is gewoon een Volkswagen, maar dan elektrisch.

Volkswagen is vooruitstrevend en gefocust op de toekomst. Deze visie komt terug in de nieuwe Volkswagen ID.3. Een elektrische Volkswagen die vol zit met zekerheid en comfort. Een strak design, een luxe interieur en een actieradius van 550KM die ervoor zorgen dat elektrisch rijden geweldig wordt. Ben jij al om?

Intelligent
Led lampen

IQ.LIGHT LED Matrix. Altijd perfect zicht, in iedere rijsituatie, onder alle weersomstandigheden.

Je ziet meer
Vind sneller je weg

ID.Light 'praat' met je: met licht. Samen met het optionele navigatiesysteem wijst ID.Light je snel en ontspannen de weg.

Ook voor jouw laadpaal
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy kunnen wij ook voor jou een Cube Laadpaal regelen.


Alles onder controle
Hallo ID!

Zeg "Hallo ID" en hij helpt je verder. Houd je ogen op de weg en gebruik je stem om de DAB+ radio, het navigatiesysteem of je telefoon te bedienen.

Zelf je eigen ID.3 samenstellen

Occasions


Minimaal 12 maanden garantie
Controle op wel 130 punten
Minimaal 12 maanden APK
Onderhoud volgens boekje
Een volle tank brandstof
NAP gecontroleerd

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

ID.3: gemak, vertrouwen en functionaliteit in één.


Hij is niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de Volkswagen ID.3. Bijna even groot als een Golf, maar met een binnenruimte van een veel grotere auto. Er is…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

De Taigo is bestelbaar!


Begin 2022 bij Wittebrug Volkswagen in de showrooms, nu bestelbaar: de nieuwe Volkswagen SUV-coupé: Taigo! Lees de voordelen van de Taigo in deze blog en schrijf je nu in voor…

Lees meer

Financiering

Kredietsom
€ 32.136,-
Maandlasten
€ 349,-
Totaal prijs krediet
€ 2.448,-
Effectieve rente op jaarbasis
2.99%
Slottermijn
€ 22.020,-
Looptijd
36 maanden
Contantprijs
€ 44.040,-
Aanbetaling
€ 11.904,-
Let op! Geld lenen kost geld.

Disclaimer: Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Voor elektrische auto’s geldt 8% bijtelling over de eerste € 45.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald.