Skip to the main content
ID.4 Pro Advantage
€ 44.990 rijklaar
Private lease
€ 734 p/m*
Kopen, huren, leasen

Ben jij er al uit?

Ben je er nog niet helemaal uit op welke manier jij je auto wilt bekostigen? Dat is helemaal geen probleem. Bij Wittebrug denken we graag met je mee. Klik hieronder om een nieuwe of occasion ID.4 te:
Ben jij er al uit?

Het beste van twee werelden

Een compleet uitgeruste SUV, maar dan elektrisch? Maak kennis met de Volkswagen ID.4. Het nieuwste lid van de Volkswagen ID Family. Een ruim model, met een robuust en duurzaam karakter. Voorzien van de nieuwste technologieën rijdt de Volkswagen ID.4 jou overal naartoe.

LED 3D-achterlichten
Stoerder wordt het niet

Felrode lichtvlakken die haast lijken te zweven en in een 'X' oplichten als je remt. In het echt zien?

MEB-platform
Aan ruimte geen gebrek

Door het innovatieve MEB-platform is er meer ruimte voor bagage, passagiers en lange benen.


Altijd de juiste verlichting
IQ.Light LED Matrix

De slimme koplampverlichting IQ.Light LED Matrix kent de weg en schakelt in elke situatie precies het goede licht in.

Ook voor jouw laadpaal
Cube Laadpalen

Dankzij onze samenwerking met E-Mobility Energy kunnen wij ook voor jou een Cube Laadpaal regelen.


Zo sportief als een GTI. De ID.4 GTX

Het broertje van de zuinige ID.4 is hier, en hij brengt een bak aan sportieve performance met zich mee. Ontdek de nieuwe ID.4 GTX: sportief als een GTI, comfortabel als een SUV en duurzaam als een ID.

Nog heel even en dan kun je de ID.4 GTX bestellen. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom prijzen en het samenstellen van je nieuwe auto?

Houd mij op de hoogte
Zo sportief als een GTI. De ID.4 GTX

Zelf je eigen ID.4 samenstellen

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

ID.3: gemak, vertrouwen en functionaliteit in één.


Hij is niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de Volkswagen ID.3. Bijna even groot als een Golf, maar met een binnenruimte van een veel grotere auto. Er is…

Lees meer

Disclaimer: Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Voor elektrische auto’s geldt 8% bijtelling over de eerste € 45.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de huidige wet- en regelgeving in september 2019 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2020.
* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.