Skip to the main content
Rijbereik
tot 599 km*
Nu
Bestelbaar!

De nieuwe ID.7

Een Volkswagen eersteklas. Ruim, luxe en innovatief

Elektrische
achterklep

Dankzij de elektrische achterklep en de handige Easy Open & Close-functie kun je de bagageruimte moeiteloos openen zonder dat je je handen hoeft te gebruiken.

In een half uurtje
80% vol

De ID.7 heeft een laadvermogen van maximaal 175 kW, waarmee de hoogvoltaccu binnen 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen is.


Head-up
display

Het geavanceerde Augmented-reality-head-updisplay projecteert cruciale informatie direct op het voorruit en binnen jouw zicht, op het moment dat het ertoe doet.

Ideaal
klimaat

Zodra je richting je ID.7 loopt, brengt de airco de binnenruimte automatisch op een comfortabele temperatuur. Daarnaast is het mogelijk om de airco te bedienen met je stem.

Kopen, huren, leasen

Wat is jouw wens?

Wil jij geen auto kopen, maar wil je deze leasen of misschien wel huren? Ook dat kan bij Wittebrug Volkswagen. Wij helpen je graag om te kijken wat het best bij jouw situatie past. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen ID.7 te:
Wat is jouw wens?

Dit is ook Wittebrug


Welkom bij Wittebrug!


Autoservice van der Velden Zoetermeer is nu WITTEBRUG!

Lees meer

De Volkswagen up! stopt.


De Volkswagen up! staat op het punt om uit productie te gaan. In week 43 (volgende week) wordt de allerlaatste up! gebouwd. De eerste up! verscheen op de markt in…

Lees meer

Actie op de ID.4 Advantage


Zie jij jezelf al rijden in deze ID.4 Advantage?

Lees meer

Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Disclaimer: *Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige waarde: de theoretische verwachte maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.