Skip to the main content

De kracht van een SUV, het design van een coupé.

Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden!

Perfecte
aerodynamica

De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Ook de deurgrepen en de velgen dragen bij aan de minimale weerstand, waardoor jij optimaal van de actieradius gebruik maakt!

Nieuwste van het nieuwste
In de ID.5

De software in de ID.5 is geupgrade naar versie 3.0. Met een meer natuurlijke en betere voice command en een 12 inch scherm. Ook gaat opladen sneller dankzij ID. software 3.0.


ID.Light
LED Matrix

ID.LIGHT LED Matrix koplampen: ze heten je welkom wanneer je naar jouw ID.5 loopt en verlichten jouw reis. Méér genieten? Zet de achtergrondverlichting aan in 1 van de 10 kleuren!

Augmented
Reality

Achter het stuur leidt de augmented-reality-head-updisplay je via aanwijzingen op je voorruit naar je bestemming. Zelf ervaren? Begin 2022 kan dat, bij Wittebrug in de showroom!

Kopen, huren, leasen

Wat is jouw wens?

Wil jij geen auto kopen, maar wil je deze leasen of misschien wel huren? Ook dat kan bij Wittebrug Volkswagen. Wij helpen je graag om te kijken wat het best bij jouw situatie past. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen ID.5 te:
Wat is jouw wens?

Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Vrijblijvende offerte
Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

De ID.5 en ID.5 GTX zijn bestelbaar!

Offerte aanvragen

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen ID. 7 komt eraan!


Medio 2023 wordt de eerste elektrische sedan van Volkswagen verwacht. Lees de highlights in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Alleen bij Wittebrug; toegang tot RDW voertuigrapporten!


Denk je eraan om een occasion te kopen? Vanaf nu download je bij elke auto het RDW voertuigrapport! Zo weet je wat je koopt.

Lees meer

ID. AERO


Eind 2023 wordt deze eerste elektrische limousine van Volkswagen verwacht. Lees de highlights in deze blog en schrijf je nu in om op de hoogte te blijven!

Lees meer

Volkswagen campers


De Volkswagen campers van Wittebrug: de California en de Grand California . Ook voor kampeerders hebben wij het aanbod! Een hotel op wielen.

Lees meer

Disclaimer: Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Voor elektrische auto’s geldt 16% bijtelling over de eerste € 35.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de wet- en regelgeving in 2022 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2023.