Skip to the main content
Nu in prijs verlaagd
met € 8.400
Private lease vanaf
€ 699 p/m

De kracht van een SUV, het design van een coupé.

Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden!

Perfecte
aerodynamica

De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Ook de deurgrepen en de velgen dragen bij aan de minimale weerstand, waardoor jij optimaal van de actieradius gebruik maakt!

Nieuwste van het nieuwste
In de ID.5

De software in de ID.5 is geupgrade naar versie 3.0. Met een meer natuurlijke en betere voice command en een 12 inch scherm. Ook gaat opladen sneller dankzij ID. software 3.0.


ID.Light
LED Matrix

ID.LIGHT LED Matrix koplampen: ze heten je welkom wanneer je naar jouw ID.5 loopt en verlichten jouw reis. Méér genieten? Zet de achtergrondverlichting aan in 1 van de 10 kleuren!

Augmented
Reality

Achter het stuur leidt de augmented-reality-head-updisplay je via aanwijzingen op je voorruit naar je bestemming. Zelf ervaren? Begin 2022 kan dat, bij Wittebrug in de showroom!

Kopen, huren, leasen

Wat is jouw wens?

Wil jij geen auto kopen, maar wil je deze leasen of misschien wel huren? Ook dat kan bij Wittebrug Volkswagen. Wij helpen je graag om te kijken wat het best bij jouw situatie past. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen ID.5 te:
Wat is jouw wens?

Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Vrijblijvende offerte
Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

De ID.5 en ID.5 GTX zijn bestelbaar!

Offerte aanvragen

Dit is ook Wittebrug


Welkom bij Wittebrug!


DAVO Groep heet nu Wittebrug. Maak kennis met al onze merken!

Lees meer

Succesvolle business-class van Volkswagen: wereldpremière nieuwe Passat Variant


Volkswagen onthult 9e generatie Passat op IAA Mobility. Volledig nieuw design met focus op hoge kwaliteit, maximale efficiëntie en technologische innovaties als Dynamic Chassis Control Pro, nieuwe generatie ErgoActive stoelen…

Lees meer

Volkswagen start productie elektrisch topmodel ID.7


De slank gelijnde grote limousine is het topmodel binnen de elektrische ID.-familie.

Lees meer

Model in de spotlight


Maak kennis met één van de nieuwste toevoegingen aan onze autoverhuur-vloot; de Volkswagen Taigo! Lees wat de Taigo zo speciaal maakt!

Lees meer

Disclaimer: Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Voor elektrische auto’s geldt 16% bijtelling over de eerste € 35.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de wet- en regelgeving in 2022 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2023.
* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aanbod geldig tot en met 31 maart 2023. Actietarieven voor de uitvoeringen van de Golf en de basisuitvoering van de Golf Variant zijn alleen geldig op voorraadmodellen. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier te vinden.