Skip to the main content
ID.5 Pro vanaf
€ 50.890

De kracht van een SUV, het design van een coupé.

Maak kennis met de stijlvolste vorm van elektrisch rijden!

Perfecte
aerodynamica

De vloeiende lijnen zorgen voor perfecte aerodynamica. Ook de deurgrepen en de velgen dragen bij aan de minimale weerstand, waardoor jij optimaal van de actieradius gebruik maakt!

Nieuwste van het nieuwste
In de ID.5

De software in de ID.5 is geupgrade naar versie 3.0. Met een meer natuurlijke en betere voice command en een 12 inch scherm. Ook gaat opladen sneller dankzij ID. software 3.0.


ID.Light
LED Matrix

ID.LIGHT LED Matrix koplampen: ze heten je welkom wanneer je naar jouw ID.5 loopt en verlichten jouw reis. Méér genieten? Zet de achtergrondverlichting aan in 1 van de 10 kleuren!

Augmented
Reality

Achter het stuur leidt de augmented-reality-head-updisplay je via aanwijzingen op je voorruit naar je bestemming. Zelf ervaren? Begin 2022 kan dat, bij Wittebrug in de showroom!

Kopen, huren, leasen

Wat is jouw wens?

Wil jij geen auto kopen, maar wil je deze leasen of misschien wel huren? Ook dat kan bij Wittebrug Volkswagen. Wij helpen je graag om te kijken wat het best bij jouw situatie past. Klik hieronder om een nieuwe of occasion Volkswagen ID.5 te:
Wat is jouw wens?

Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

Waar je ook rijdt, met z’n bovengemiddelde performance verlegt de ID.5 GTX de grenzen van elektrisch rijden. Hij combineert een hoop sportiviteit met het duurzame karakter van een ID. model. De tweede elektromotor zorgt ervoor dat alle vier de wielen worden aangedreven, waardoor je meer tractie hebt. En zonder het gebrul van de motor om je heen: de efficiënte motor is zo stil, dat je alleen de wind langs je auto hoort gieren.

Vrijblijvende offerte
Maximaal op elk niveau: de ID.5 GTX

De ID.5 en ID.5 GTX zijn bestelbaar!

Offerte aanvragen

Dit is ook Wittebrug


Volkswagen 75 jaar


Dit jaar viert Volkswagen drie bijzondere momenten in onze gezamenlijke geschiedenis. Het is 75 jaar geleden dat Nederland de eerste exportmarkt van Volkswagen werd.

Lees meer

Snelwegsprookjes


Wist je dat Volkswagen speciaal voor jou, interactieve luisterverhalen heeft gemaakt? Samen met de beste kinderboekenschrijvers van Nederland, verandert Volkswagen een ritje op de snelweg in een fantastisch avontuur! Benieuwd?…

Lees meer

Mooi en comfortabel: een review.


De heer Holtkamp, 63 jaar, is trotste eigenaar van een Caddy en een Golf. Beide met bezinemotoren. Op de vraag waarom hij voor deze modellen koos, antwoordt hij: “Beide modellen…

Lees meer

Volkswagen: uit liefde voor de auto.


Paul Mondt, 37 jaar, is Verkoopadviseur Volkswagen, bij Wittebrug. Wat gebeurt er op een dag in het leven van een Verkoopadviseur? “Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo…

Lees meer

Disclaimer: Wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Getoonde afbeeldingen kunnen meeruitvoeringen bevatten. De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Voor elektrische auto’s geldt 16% bijtelling over de eerste € 35.000 van de catalogusprijs van de auto. Over het meerdere moet 22% bijtelling worden betaald. Dit geldt op basis van de wet- en regelgeving in 2022 en is onder voorbehoud van veranderingen tot 2023.